folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Pc'min Ne Zaman Açılıp Kapandığı...

Pc'min Ne Zaman Açılıp Kapandığı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Başlıktan da belli olduğu gibi Pc'min ne zaman açılıp kapandığını merak ediyorum. Ev arkadaşımdan şüpheleniyorum.
    Bilgisayarımın açılış - kapanış vakitlerimin veya pc de yapılan hareket geçmişini nasıl öğrenebilirim ??
    Bir yol veya yöntem var mı? Veya bir program bilen ?? 

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

kur bi tane keylogger herseyini ogren hocam?

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Daha önce keylogger kullanmadım.Sağlam bi keylogger mı kullanmak mı gerekir diye bir cümle kursam yanlış olur mu acaba?
    Eğer yanlış olmazsa beninde ihtiyacım var bilgisayara keylogger kurmayı düşünüyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

https://hotfile.com/dl/187990913/e4b3757/PcOnOffTime.exe.html

buyur hocam

PC-On-Off-Time.png%20%28924×668%29

resimdeki gibi açık oldugu saatleri gösterir. günde kaç saat kullanılmış ögrenirsin. son 15 günün ortalamasını görebilirsin

r10aldinho tarafından 12/Şub/13 23:16 tarihinde düzenlenmiştir

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Yav ben zaten keylogger yediğimi düşündüğüm için ne zaman girip kontrol edilmiş diye düşünüyorum. Evde internete girebilen tek cihaz benim pc.. Keyloggersiz bu işin çözüm yolu yok mu?

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

şifre koy.. eğer pc den bişiler araklamak için kurcalıyorsa hiren boot ile açar bile.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Daha önce keylogger kullanmadım.Sağlam bi keylogger mı kullanmak mı gerekir diye bir cümle kursam yanlış olur mu acaba?
    Eğer yanlış olmazsa beninde ihtiyacım var bilgisayara keylogger kurmayı düşünüyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

saglam keyloggerdan kastin fonksiyonelse olmaz hocam :)

http://www.tamindir.com/keylogger/

kendi pcnde kullanicaksan cogu is gorur zaten.

edit :  @TR-SCOPJE  r10aldinho paylasmis zaten istedigin seyi.

Metanet tarafından 12/Şub/13 23:20 tarihinde düzenlenmiştir

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

cmd'den  not defterine kayıt etmeyi becerebilirsen içine saati yazdır bat yap onu sonra pc açıldığında çalışacak programara salla gitsin

Media tarafından 12/Şub/13 23:20 tarihinde düzenlenmiştir

....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

yuh be birader daily average : 13.07

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    TR-SCOPJE bunu yazdı

Yav ben zaten keylogger yediğimi düşündüğüm için ne zaman girip kontrol edilmiş diye düşünüyorum. Evde internete girebilen tek cihaz benim pc.. Keyloggersiz bu işin çözüm yolu yok mu?

şöyle bi şey yapabilirsin hocam

önce bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet de. açılan pencereden solda "olay görüntüleyicisi" ne tıkla. ordan windows günlüklerine tıkla. bu işlemler

biraz zaman alabilir. sonra açılan listede sistem e tıkla.. sağ tarafta tüm olaylar gelecek. biz power ile ilgili şeylere bakacağımız için o listeyi

filtrelememiz lazım. sağ tarafta "geçerli günlüğe filtre uygula" yı seç ve çıkan pencerede "olay kaynaklarındaki listeye tıkla. açılan seçenekleerden

"Power-Troubleshooter" u seç ve tamam de.. arkaplanda sadece güç ile ilgili seçenekler gelecektir. bilgisayar kaçta açılmış yada uyku modundan

uyandırılmış falan bunların listesini göreceksin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

14.21 hocu..

http://www.imageresim.com/images/86800097718025272129.png

Toplam Hit: 12992 Toplam Mesaj: 12