Pcye Direksiyon + Gaz Pedalı Bağlayarak Oynanabilecek En Güzel Oyun?
-
Counter Strike :|
Eminim orjinal bi deneyim olur.. Gaza basınca koşuyo falan.. sağa sola dönmek için direksyon. Nişan için de vites kullanırsın artık :D
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
18 wheels :D
-----------------------------cok süper oluyor hoca. ayrıca moswanted mükemmel zevkli direksiyon gaz fln.
-
king of the road ı tek gecerım arkadas
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
18 wheels :D
-----------------------------cok süper oluyor hoca. ayrıca moswanted mükemmel zevkli direksiyon gaz fln.
-----------------------------18 wheels dediğime bakma la hiç oynamadım böle direksiyon felan
-
Nfs serisi direksiyonla oynanmaz. Nfs diyenlere bakma sen. Simulatorle alakası yok. Aşağıda yazdığım oyunlardan daha çok zevk alırsın. Nfs'leri hiç deneme bile.
Test Drive Unlimited, Live For Speed, Hard truck serisi (En yenisi Euro Truck Simulator)
-
lan no name, sende bu aralar iyice teknolojilsin bakıyorum. plazmalarda pcler, direksiyonlar mireksiyonlar. insan kuzeninide çağırır lan :D
-
Nurky bunu yazdı:
Live For Speed...
Emin Ol Bağımlısı Olacaksın.
-----------------------------+1 bende bunu sölicektim çok deli oyun alışınca aklına nfs falaln gelmez :)
-
Bu live for speed'i klavyede kolay oynayabiliyormuyuz. oyunun fizigi dinamigi nasil? birde link koyabilrseniz tadindan yenmez. Birde umarim oyunun boyutu cok buyuk degildir umarim. :/ :]
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=4&folderid=70061
burdada var baya oyun .
-
thrbtcell bunu yazdı:
Bu live for speed'i klavyede kolay oynayabiliyormuyuz. oyunun fizigi dinamigi nasil? birde link koyabilrseniz tadindan yenmez. Birde umarim oyunun boyutu cok buyuk degildir umarim. :/ :]
tabi ki klavyeyle de oynanıyor, kolay mı dersen, gerçeğe yakınlığı yüksek bi oyun olduğundan aracı kullanman senin hünerine bağlı,
www.lfs.net burası kendi resmi sitesi, ama tüm arabalar ve pistler açık değil, oyun içinde çeşitli sertifikalar var, netten kısa bi araştırmayla tam sürümünü bulabilirsin eminim :)