Pcye Format Atmazsak Ne Olur?
-
herkese selam
Sevgili müritler, ben pcmi yaklaşık 3 ay önce aldım fakat hiç format atmadım. Acaba uzun bir süre daha formatlamasam ne olur? 2 antivirüs 2 spy tarayıcı var, çakışmasa birkaç tane daha ekleyecektim aslında :D Forumlarda hep format atmaktan bahsediliyor. Sizlerin görüşü nedir? Atılmasa olur mu? -
pc de sorun olmadı surecte format atmak gereksız derim..
-
pc eger çok yavaşlamayıp takılmıyorsa formata gerek yok bencede
-
bende yaklasık 1 senedir dizustu bilgisyarıma format atmıom canavar gibi de götürüo .ama deskop pc için aynı şeyleri diyemem.:D
yani gittigi yere kadar gider . -
format atmak zaten en son raddedir mümkün olmadııncada atma zaten
bide 2-3 antivirüs spyware cart curt bokunu cıkarmana gerek yok :)
kaspersky internet securitry gibi bi pack kurarsan zaten hepsi bi arada olur -
fenerist07 in yazdıklarının aynısını diom walla...
-
eyw. müridler, çok yardımcı oldunuz :) yanlız kasper çok kasıyor pcyi yaw, yoksa kıyak program, o yüzden avast 4.7 ile avg 7.4 kurdum gül gibi geçinip gidiyor keratalar :D
-
kaspersky Internet Security kasmaz yaw bi dene bak görürsün kasmıcak..
benim makinayı kasmıyosa kimseninkini kasmaz :D:D -
Herkesin dedigi gibi gerekmedigi surece(sistemde eksik dosya olur zart zur yawaslama) olmadigi surece format atma derim hatta bunlarinda careleri vardir aslinda bunlar icin formatta atilmaz ancak bi virus yersin sistemi calisamaz hale getirir o zaman kurtulmak icin basarsin formati.Win isletim sistemi kullaniyorsan guncelleyiceleri acik tut iyi bir anti wir kullan ve disc birlestiricini her 2 ayda bir calistir derim pc'in canavar gibi olur emin ol tabi cooke leri falanda temizlersen fena olMaz...
-
Abu, pc yi formatlamayi cocugunu dovmek gibi dusun.. Eger uzun sure dovmezsen adam olmaz, is yapmaz. Cok doversen evden kacip bok yoluna dusebilir. ( Bad sector ) Yani cogu da yoklugu da zarar bu format isinin. En iyisi cocuk yani bilgisayar yoldan ciktikca bi el atmak lazim.
-
Pc'ye format değil windows'a format şeklinde olursa daha iyi olur..
Toplam Hit: 2243 Toplam Mesaj: 13