Pcyi Patlatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

simdi diceksiniz lan bune hemen acıklıorum ve nasıl yapılabilir soruyorum

simdi arkadaslar pcde cok onemli dosyalarım var dielimki tamammı bu pc calındıgında ona bir yontem bulup acılısta yanlıs sifrede anakartı ve hdd yi yakıcak bi sistem kurmak istiorum nasıl yaparım neler olur vea daha guseli daha otantik olur pc direk kasanın içinde patlama yapsın mesela bole cok saglam bilgiler var onlar yanlıs sifrede nasıl kendini siler yada içine c4 falan baglıyım yanlıs sifrede kendini ucursun pc nasıl olur arkadaslar cok ciddi ciddi soruyorum konuyu geyiğe tasımayın

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abi kasanin icerisine,psu kutusunun ici olabilir oraya bir bomba duzenegi yapacaksin ,PIC ile kasacaksin biraz ,paralel veya herhangi bir baglanti sekliyle isletim sistemiyle duzenegi entegre edeceksin ,bilgisayarin internete girdiginde senin gonderecegin bir komutla infilak edecek duzenecek,ama bunun yazilimi,port kontrolu falan dunya kadar is :)ben olsam ne yapardim ,bios a sifre koyardim ,eleman bios sifresini gecmek icin kasanin icini acacakya,kasanin yan kapagina(sol) kapaga yapacagim bir kablo duzenegi olur ,kapagi actiginda bomba pimi gibi olacak pim cekilecek ve hdd'nin altindaki ufak capli patlayici infilak edecek :) ...ben kasayi nasil acacagim diyorsan ,kasanin sol kapaginin ortasina bir fan deligi acacaksin oraya fan yerlestireceksin sen kasayi acmadan once o fani kasanin icine dogru bastirip cikartacaksin(boyle bir duzenegi yapman gerek,tirnakli plastik ile yapilir)...fani cikarip elini sokacaksin ufak bir anahtar gibi birsey olabilir ona basinc pim duzenegine giden kablo devre disi kalacak veya direk elinle pimin kablosunu devre disi birakacaksin falan filan :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    guzel fikir compu onu yapabilirim peki ne koysam olabilir bunun altına yani patlıyıcı ne olur hddyi parcalıyacak kadar devreleri yansın yeter calısmasın bida sorun yok duzenek işi basit onu yaparım

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ne koyacagini reneye sor abi :) gecen birseyler patlatiyordu :) pm a :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam patlatmak hiç bir zaman çözüm olmayacaktır senin için,

Eğer eline bir harddisk aldıysan azcıkta inclediysen aletin ne kadar sağlam olduğunu görürsün,

kasanın içerisine voltaj vermek fln bi işe yaramıcaktır bütün kasayı yaksan bile hddnin %99.9 ihtimalle en fazla kartı zarar görecek ve oda değiştirilerek içindeki veriler okunacaktır...

Veriyi saklamanın tek yolu onu encryptlamaktır.

Aynı mevzuyu dün holy ile konuştuk. Vistada gelen bitlockerı deneyebilirsin belki...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

rene'nin bahsettigi BitLocker surucu sifreleme  Trusted Platform Module (TPM) denilen donanimi kullanarak izinsiz sekilde Microsoft Windows Vista yuklu bilgisayarin kullanici verilerine ulasilmasini engeller. (TPM anakart uzerinde bir mikrocip)

ne kadar tatmin edicidir bilemem, bir nebze olsun guvenliktir ama diger sistemlerde calinan hdd'ni calinmadan once  eraserdisk benzeri programlar kullanarak tekrar okunamamak uzere kokten silersin, baska bir degisle ikinci el olarak satmadan once tamamen tum verileri yok edebilirsin.

nitekim en iyi guvenlik caldirmaman olacaktir.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Abicim sanırım 3 modu var bitlockerın, ayrıntılı araştırmadım bakmak lazım...

Özellikle disklerinizi satarken wipe toollar ile diski silmeniz cok önemli hojocukun sölediği gibi...

Kaldıki benim gibi bi psikopata düşerseniz bağlar evdeki makinaların birine :) 3 günde ne var neyiniz yok cıkartır :) dikkat etmek lazım :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Allah gostermesin

bu arada vista'daki bitlocker uygulamasi "A TPM was not found" diye uyari verebilir, anakartinizin takdirine kalmis.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ya dogrusu su gecen gece sirketin kapılarını falan zorlamıslar ama girememişler simdi bu gece farklı bi yolla deniceklerdir mutlaka ve bu gece olmasada yakın bi zaman içinde deniceklerdir simdi pcleri korumaaltına almam lazım onun içinde bi sekilde verilerin silinmesi lazım pc calınsn sorun değil ama içindeki verilere ulasılmasın yeter aklınıza ne turlu temizleme işi varsa yazarsanız sevinirim yani sole bişe var maliye vs okusa sorun yok onemli olan o adamların kurcalamaması bide ellerinde zarar gorse buyuk bi ihimal adam dicek bozuldu bu atalım falan cunku hırsız zihniyeti alıcak calısmıo atıcak

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    compi nin söylediği 2 uygulamayı yaparsan, sende kasayı açamazsın. bu yuzden onu uygularken birde patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için bi tuş vs koymalısın.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Arkadaşım sen en iyi aside dayanıklı bir bardak tipi birşey bul. Bu bardakımsı nesnenin içine sitrik veya hidroklorik asit koy. kasa  kapağınada düzenek yap. kapağı açınca asit hdd ye dökülsün.
Toplam Hit: 2293 Toplam Mesaj: 16