PDA Tavsiyeleriniz ?
-
pda alıcam ne tavsiye edersiniz işletim sistemi fark etmez sadece ilerde pişman olmak istemedigim bir model almak istiyorum almışken keşke şunu alsaydım demicek iş geregi çok fazla internette durmak zorunda kalıyorum mail fazla kullanıyorum
-
htc touch pro 2
klavyeli olması ayrı bi avantaj
ama yok ben klavyeye ihtiyac duymuyorum diyorsan
htc touch hd ye bak
-
Xperia X2
Kullanmadığım ama süper olan ve ilerde alacak olduğum : xperia X10
-
Nokia e71 ? symbian ama çok güzel memnunum /:
-
htc hd 2
-
fiyat olarak ne kadar düşünüyorun. bide klavye olacakmı?
-
eğer acil deilse bekle
HTC Leo gelio akın akın :D
-
samsung i780 bulursan kaçırma
ben de nokia e63 var symbian iş telefonu ama eğer samsung i780 bulsaydım onu alacaktım. dokunmatık + klavyeli.. hiç kullanmadım
-
Klavyeli PDA kullanan arkadaşlar, klavyenin kullanışlı olup olmadığı hakkında yorum yapabilirlermi acaba? Bana o küçücük tuşlarla yazı yazmak pek kolay olmaz gibi eldi.
-
cyberfalcon bunu yazdı:
-----------------------------
Klavyeli PDA kullanan arkadaşlar, klavyenin kullanışlı olup olmadığı hakkında yorum yapabilirlermi acaba? Bana o küçücük tuşlarla yazı yazmak pek kolay olmaz gibi eldi.
hocam ben önceden sonny ericson p990i kullanmıştım. gerçekten klavyeli olunca daha hızlı yazılıyor. hani bilgisayara alıştığımız için.. küçük olup olmaması hiç dert değil. -
cyberfalcon bunu yazdı:
-----------------------------suan e63 üm var. tusları ufak ama cok seri yazabiliyorum .. bakmadan bile yazıyorum sen düşün ;)