PDA'nızda Windows 95 Çalıştırın
-
Hocalar ben bunu denemeye kalktım ram yetmedi (: gördüm ve hoşuma gitti deneyecekler varsa buyursun...
Gerekenler: 64mb+ ram, yüklemek için yaklaşık 90mb boş alan ve WVGA çözünürlük önerilir....
İndirmek için tıklayın
-
hacısı rom mu bu?
hangi pdalarda yer?
emulatörlemi çalışıyor?
anlatım var mı:D
çok merak ettim şimdi bunu kurarsak 95 programlarıda çalışır mı:)
+ işi bilmeyenler yapmasın makinaları elden gider:)
-
yok hocam rom felan değil. indirdiğin exeyi atıyosun alete yüklüyosun. yüklerken kastı benimkini 1-2 dk bekledim sonra açmaya kalktım ram yetmiyo dedi :| sonra da sildim işte (: kurduktan sonra programlarda gözüküyo, sonra açılıyomuş felan. emulatore felan ihtiyaç yok. zaten kurarken bi iki program daha kuruyo otomatik olaraktan
-
Win95'i de bütün cihazlara emulator veya başka yollarla uyarlamaya başladılar. Bir huzur vermediler mezarında :D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Win95'i de bütün cihazlara emulator veya başka yollarla uyarlamaya başladılar. Bir huzur vermediler mezarında :D
he ya geçen ipade yüklemişlerdi :D -
MMB bunu yazdı:
yok hocam rom felan değil. indirdiğin exeyi atıyosun alete yüklüyosun. yüklerken kastı benimkini 1-2 dk bekledim sonra açmaya kalktım ram yetmiyo dedi :| sonra da sildim işte (: kurduktan sonra programlarda gözüküyo, sonra açılıyomuş felan. emulatore felan ihtiyaç yok. zaten kurarken bi iki program daha kuruyo otomatik olaraktan
-----------------------------programlarda gözüküyorsa emülatörle çalışıyor demektir =)
hocam hangi pdalar için bu yani işletim sistemi olarak soruyorum bende win mobile standard 6.1 var çalışır mı acep? -
şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz :(
valla özlemişim ha sırf nostalji için bile kurasım var.
-
hocam valla emin değilim ama çalışır heralde. işletim sistemi uyumsuzluğu çıkcağını sanmam pek. bendeki 6.5 ti ama ram 64 olduğu için yemedi (:
-
5800 a da kurulun cimsi var bunun
symbian 9.4 s60 rel 5
-
psp ye win98 kurmuştum en son, hoş oluyo ama bi ske yaradığı yok doğru düzgün kullanılmıyo, hafızada yer işgal ediyo sadece.
-
PDA mızmı varki windows95 yükleyelim:)