folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder .Pdf Leri Nasıl Word Belgesine Çeviririm?

.Pdf Leri Nasıl Word Belgesine Çeviririm?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    arkadaşlar .pdf ile hazırlanmış olanları nasıl word belgesine çeviririm. Programı var diye duymuştum. Bilen varmı?

eski bir dost mu aradınız?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Adobe Acrobatı indir,

Menüde save as var oradan istediğine çevirebilirsin...

Dikkat et acrobat reader değil adobe acrobat indireceksin

www.phazeddl.com dan aratırsan rapid linklerini bulursun...

Onun haricinde pdf2doc pdf2word die arat googleda birçok ücretsiz program var ama tabiki en profesyoneli, pdfninde oluşturulduğu adobe acrobat.

Bir diğer seçenek, office 2003 ü full yüklediğinde office printerı yüklenir bilrisayarına aynı zamanda microsoft resim ve fax görüntüleyicide yüklenir,

Önce pdfyi yazıcıya yolla, yazıcı olarak office document writerı seç, bütün dosyayı mdi haline cevirir o bu sanal yazıcı formatıdır, daha sonra mdi yi microsoft resim ve fax görüntülicisinde seçersen officenin ocr yazılımı ile resim olan yazıyı text haline dönüştürürsün... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    sayfaya F5 çeke çeke gözlerim bozulmuştu. Şimdi birisi cevap verir diye :) sağolasın rene. mod arkadaşlardanda rica. görüntü kirliliği yapmasın konuyu gerekli bölüme taşıyıversin bir zahmet.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

atat bunu yazdı:
    -----------------------------
    sayfaya F5 çeke çeke gözlerim bozulmuştu. Şimdi birisi cevap verir diye :) sağolasın rene. mod arkadaşlardanda rica. görüntü kirliliği yapmasın konuyu gerekli bölüme taşıyıversin bir zahmet.

Nie yanlış yere acıon hocam? 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    biz Türkler olarak herkesin kullandığı şeyi kullanmak isteriz. Bu siteninde en aktif bölümü Genel bölümü. Eğer ben konuyu gerekli bölüme açsaydım belki bu kadar hızlı yardım alamayacaktım. Yaptığım yanlış biliyorum ama düzen böyle. Eğer sende farkına vardıysan diğer bölümler bu kadar aktif değil. Bu bölümde 65 sayfalık konu var:) Yani kısaca öncelikli hizmet almak için önce Genel bölümünü yoklamak gerek diye düşünüyorum. Ayrıca buraya açmamın diğer sebebide yarına çıkartılması/düzeltilmesi gereken ve beni bekleyen 117 sayfa oldugu için beklemek istemedim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

5 senedir burayı yönetiyorum hocam bu kadar sacma bi acıklama görmedim...

Bu forumu insanlar ana sayfadan takip ediyorlar, sen bunu donanım driverada acsaydın, genelede acsaydın, gene aynı oranda görüntülenecekti...

Bu bölümde 65 sayfalık konu var çünkü 65 sayfa konu dolduracak kadar seninde içinde olduğumuz sorunlu üyelik grubumuz var...

Hiç kimse acaba birisi genele yazı yazmışmı die girip bakmaz bu siteye, zaten yazdınmı ana sayfaya ve aktif konulara düşüyor...

Özürün kabahatindende büyük, tekrar edersen yok olursun, zaten bu ikinci sıcrayışın, sebebini biliyorsun...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

atat bunu yazdı:
    biz Türkler olarak herkesin kullandığı şeyi kullanmak isteriz. Bu siteninde en aktif bölümü Genel bölümü. Eğer ben konuyu gerekli bölüme açsaydım belki bu kadar hızlı yardım alamayacaktım. Yaptığım yanlış biliyorum ama düzen böyle. Eğer sende farkına vardıysan diğer bölümler bu kadar aktif değil. Bu bölümde 65 sayfalık konu var:) Yani kısaca öncelikli hizmet almak için önce Genel bölümünü yoklamak gerek diye düşünüyorum. Ayrıca buraya açmamın diğer sebebide yarına çıkartılması/düzeltilmesi gereken ve beni bekleyen 117 sayfa oldugu için beklemek istemedim.
    hahaha hiç güleceğim yoktu allahım yaaa. neyse adobe acrobat biraz büyük bi prog. kota sorunu veya indirme derdini takarsan kafana sana bi program vercem, zamanında bunu kullandım çok aramıoştım böyle bir program piyasadakiler kalitesizdi sonunda en güzelini bulşdum :) elimdeki 150 binlik pdf kitabı toplu olarak çevirmiştim.

http://rapidshare.com/files/94872434/e-pdf2word.rar.html

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Adobe Acrobatı indir,

Onun haricinde pdf2doc pdf2word die arat googleda birçok ücretsiz program var ama tabiki en profesyoneli, pdfninde oluşturulduğu adobe acrobat.

Bir diğer seçenek, office 2003 ü full yüklediğinde office printerı yüklenir bilrisayarına aynı zamanda microsoft resim ve fax görüntüleyicide yüklenir,

Önce pdfyi yazıcıya yolla, yazıcı olarak office document writerı seç, bütün dosyayı mdi haline cevirir o bu sanal yazıcı formatıdır, daha sonra mdi yi microsoft resim ve fax görüntülicisinde seçersen officenin ocr yazılımı ile resim olan yazıyı text haline dönüştürürsün...

aynen bnimde işime yarıcak buldum indiriyom. ama totalde 250 mb be hojam :S çok deil mi :S ufak boyutlusu yok mu bunun :D   

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

kardeş acrobat reader 8  kur

pdf dosyanı aç.

daha sonra menü çubuğundaki kısayol tuşlarında imleç işareti var ona tıklayıp istediğin alanı blok içine alıp word dosyasına yapıştırarak işini görebilirsin.

dosya menüsünden farklı kaydet yaparsan benim bildiğim notepad dosyasına txt olarak kopyalıyor.hangisi işine gelirse.

hadi kolay gelsin dostum...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    nickneyime bunu yazdı:
    renegadealien bunu yazdı:

Adobe Acrobatı indir,

aynen bnimde işime yarıcak buldum indiriyom. ama totalde 250 mb be hojam :S çok deil mi :S ufak boyutlusu yok mu bunun :D   

zahmet edip yukarıda yazdığımı okusan ne rene hoca cvp vermek için yorulur nede mesaj kirliliği oluşur

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    hojam bende pdf2doc pdf2word programları war türkçe karakterlerde problem yaratıo. bnde biliom onların 3-4 mb olduğunu ama adobenın ufagı war mı yok mu dıe bılen duyan goren war mı gbı bi amacla sordum bn :| ama burası kavga etme tartısma yerı deil

bunch of idiots around me, yes everywhere.
Toplam Hit: 4101 Toplam Mesaj: 15