folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PEGASUS Bilet İptali Yada Devretme?

PEGASUS Bilet İptali Yada Devretme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar geçtiğimiz aylarda kanpanyalı bir bilet aldım gidiş dönüş 205 lira hollandaya öyle sanıyorumki gidemicem.

şimdi bu bileti iptal etme yada başkasıan devretmem mümkünmü varmı bilgisi olan? yarın zaten arıcam pegasusu fakat bir de burdan sorayım dedim şimdiden

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

first class almadıysan hiç bir şekilde iade ya da devir söz konusu değildir. bırak onu ismini yazarken tek harfi unut o bilet iptal olur..  zaten kampanyadan almışsın maalesef bileti iade edemezsin. yandı o bilet. ancak yaklaşık bilete ödediğin fiyatın yarısını alabilirsin bir şekilde. benim daha önce 3 kere uçak biletim yandı iyi biliyorum, bir kere de tren biletim :) onlarda yurtdşı içindi.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hocam inş. olur

kampanyalarda bilet alınca iptal ettiremiyosun bildiğim kadarıyla

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

evet iptal işi zaten hayaldi.

yurt dışı olaylarındada arkdaşın dediği gibi tek harf hatasıda sorun oluyorda biilet tarihim teeee ocağın 26 sı dolayısı ile başka bir isimle değiştirmeleri mümkün olabilir gibime geliyor iyisimi sormak lazım:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

kampanyalı biletler iptal edilmez.ama şey yapabilirsin senin yerine sana benzeyen birini yolla senin kimlikle falan hiçbiyerde tipine bakmıyolar geçer gidersin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

iptal edemesen de açığa alabilirsin.açık bilet al.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ekleyeyim.. hiç bir şekilde iade alamazsan telefon açacaksın aldığın acentaya. internetten almışsan pegasus u arayacaksın ve havaalanı vergilerinin iadesini

istiyorum de. yarıya yakın paranı geri alabilirsin. bunun dışında bir şey kopartamazsın.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

devredemezsin bilet promosyon değil ise paradan az kırpar yine sana verirler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar geçtiğimiz aylarda kanpanyalı bir bilet aldım gidiş dönüş 205 lira hollandaya öyle sanıyorumki gidemicem.

şimdi bu bileti iptal etme yada başkasıan devretmem mümkünmü varmı bilgisi olan? yarın zaten arıcam pegasusu fakat bir de burdan sorayım dedim şimdiden

git gel yap hocam, 1 sigara içer 2-3 saat çevreyi dolaşır gelirsin. en azından bilet yanmamış olur.

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lalada bunu yazdı:

kampanyalı biletler iptal edilmez.ama şey yapabilirsin senin yerine sana benzeyen birini yolla senin kimlikle falan hiçbiyerde tipine bakmıyolar geçer gidersin.

saçmalama yurt içi değil yurt dışına gidiyo vize pasaport ne olacak...

pegasus iyidir herşeyi yapıyorlar kampanyalı ise biraz para geçiriyorlar kampanyasız ise bedavaya yapabilirsin hatta geçen gün şöyle bişey oldu

babamın wings puanlarıyla bi gidiş dönüş bilet aldım dönüşümü otobüsle yapmak istedim aradım pegasusu açıığa alın dedim aldılar şuan 1 yıl içinde kullanabileceğim

istediğim yerden istediğim yere gidebileceğim 165 tl'lik bir biletim oldu sen de yapabilirsin belki

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Isim degisikligi olmaz.

Yurtdisina ucak bileti alirken isminizde 1-2 harfte hata olursa da sorun olmaz. Yanlis bilgilendirme olmasin.

En dogru bilgiyi Pegasus telefon hatti verir.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 6168 Toplam Mesaj: 21