PEGASUS Bilet İptali Yada Devretme?
-
arkadaşlar geçtiğimiz aylarda kanpanyalı bir bilet aldım gidiş dönüş 205 lira hollandaya öyle sanıyorumki gidemicem.
şimdi bu bileti iptal etme yada başkasıan devretmem mümkünmü varmı bilgisi olan? yarın zaten arıcam pegasusu fakat bir de burdan sorayım dedim şimdiden
-
first class almadıysan hiç bir şekilde iade ya da devir söz konusu değildir. bırak onu ismini yazarken tek harfi unut o bilet iptal olur.. zaten kampanyadan almışsın maalesef bileti iade edemezsin. yandı o bilet. ancak yaklaşık bilete ödediğin fiyatın yarısını alabilirsin bir şekilde. benim daha önce 3 kere uçak biletim yandı iyi biliyorum, bir kere de tren biletim :) onlarda yurtdşı içindi.
-
hocam inş. olur
kampanyalarda bilet alınca iptal ettiremiyosun bildiğim kadarıyla
-
evet iptal işi zaten hayaldi.
yurt dışı olaylarındada arkdaşın dediği gibi tek harf hatasıda sorun oluyorda biilet tarihim teeee ocağın 26 sı dolayısı ile başka bir isimle değiştirmeleri mümkün olabilir gibime geliyor iyisimi sormak lazım:)
-
kampanyalı biletler iptal edilmez.ama şey yapabilirsin senin yerine sana benzeyen birini yolla senin kimlikle falan hiçbiyerde tipine bakmıyolar geçer gidersin.
-
iptal edemesen de açığa alabilirsin.açık bilet al.
-
ekleyeyim.. hiç bir şekilde iade alamazsan telefon açacaksın aldığın acentaya. internetten almışsan pegasus u arayacaksın ve havaalanı vergilerinin iadesini
istiyorum de. yarıya yakın paranı geri alabilirsin. bunun dışında bir şey kopartamazsın.
-
devredemezsin bilet promosyon değil ise paradan az kırpar yine sana verirler.
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar geçtiğimiz aylarda kanpanyalı bir bilet aldım gidiş dönüş 205 lira hollandaya öyle sanıyorumki gidemicem.
şimdi bu bileti iptal etme yada başkasıan devretmem mümkünmü varmı bilgisi olan? yarın zaten arıcam pegasusu fakat bir de burdan sorayım dedim şimdiden
-----------------------------
git gel yap hocam, 1 sigara içer 2-3 saat çevreyi dolaşır gelirsin. en azından bilet yanmamış olur. -
lalada bunu yazdı:
-----------------------------kampanyalı biletler iptal edilmez.ama şey yapabilirsin senin yerine sana benzeyen birini yolla senin kimlikle falan hiçbiyerde tipine bakmıyolar geçer gidersin.
-----------------------------saçmalama yurt içi değil yurt dışına gidiyo vize pasaport ne olacak...
pegasus iyidir herşeyi yapıyorlar kampanyalı ise biraz para geçiriyorlar kampanyasız ise bedavaya yapabilirsin hatta geçen gün şöyle bişey oldu
babamın wings puanlarıyla bi gidiş dönüş bilet aldım dönüşümü otobüsle yapmak istedim aradım pegasusu açıığa alın dedim aldılar şuan 1 yıl içinde kullanabileceğim
istediğim yerden istediğim yere gidebileceğim 165 tl'lik bir biletim oldu sen de yapabilirsin belki
-
Isim degisikligi olmaz.
Yurtdisina ucak bileti alirken isminizde 1-2 harfte hata olursa da sorun olmaz. Yanlis bilgilendirme olmasin.
En dogru bilgiyi Pegasus telefon hatti verir.