Pendikten İtü Ayazağa Kampüsüne Nasıl Ulaşırım
-
Yarın İtü Ayazağa metro durağı na ulaşmam lazım en hızlı nasıl ulaşabilirim
-
samaccc bunu yazdı
Yarın İtü Ayazağa metro durağı na ulaşmam lazım en hızlı nasıl ulaşabilirim
hocam geçen yıl ben pendikten 251 e biniyordum çift katlı e 5 ten şişli ordan da metroyla ayazağaya gidersin.
-
basit e5 den tuzla cevizlibağ a bin, 4. leventte in, minibüsle yada metroya ulaşırsın 2 durak olacak arada...
-
Ya pendikten 251 e binip şişliye gelir oradan metro ile itü ye gelirsin ya da kaynarca taraflarındaysan 500T var ona biner 4. Leventte inersin oradan metroya biner itü de inersin yol uzun ama kafan karışmasın çok kolaydır oraya ulaşman
-
Ben 500T li versiyonu tavsiye ederim hocam daha hızlı olur gibi geldi bana iki katlı otobüslerç ok dolaştırıyor aq :S
-
Peroksit bunu yazdı
Ben 500T li versiyonu tavsiye ederim hocam daha hızlı olur gibi geldi bana iki katlı otobüslerç ok dolaştırıyor aq :S
bana da o fantastik geliyor; ekşi kolonyamsı osuruğumsu, lor peynire sıçıp çürütmüşler sonra da temizlemişler bir koku oluyor içeride.
-
Trafikle uğraşma, raylı sistem kullan.
Pendik -> Tren -> Söğütlüçeşme -> Metrobüs -> Zincirlikuyu -> tabanvay -> Gayrettepe -> Metro -> İTÜ
En hızlı böyle gelirsin.
-
en hızlı 500t ye binip 4. levend de inerek gidebilirsin. 500t şöförleri ambulansdan hızlı gidiyor.
-
JPriest bunu yazdı
Pendik -> Tren -> Söğütlüçeşme -> Metrobüs -> Zincirlikuyu -> tabanvay -> Gayrettepe -> Metro -> İTÜ
En hızlı böyle gelirsin.
böyle memlekette yaşanırmı ya. hale bak la ben bu kadar araca binecem bi yere gitmek için öylemi... kütahyanın canını yiyim tüm şehrinyürüyerek 20 dakikada hitirebilirsin :-) -
ErotikPanda bunu yazdıJPriest bunu yazdı
En hızlı böyle gelirsin.
böyle memlekette yaşanırmı ya. hale bak la ben bu kadar araca binecem bi yere gitmek için öylemi... kütahyanın canını yiyim tüm şehrinyürüyerek 20 dakikada hitirebilirsin :-)bu iyi hali bide Allah korusun kaza falan varsa DÜŞÜNEMİYORUM
-
ManiakRhifat bunu yazdı
en hızlı 500t ye binip 4. levend de inerek gidebilirsin. 500t şöförleri ambulansdan hızlı gidiyor.
Bence de en hızlı bu şekilde gidebilirsin, pendik e-5 den 500T ye bineceksin, Fatih Sultan Mehmet köprüsünü geçtikten sonraki ilk durakta iniyosun sonrasında metroya biniyorsun Taksim değil Hacı osman yönüne, zaten duvarlardaki yönlendirmeler gösterecektir sana iki durak sonra "itü ayazağa kampüsü" yazar.