folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pendikten İtü Ayazağa Kampüsüne Nasıl Ulaşırım

Pendikten İtü Ayazağa Kampüsüne Nasıl Ulaşırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Yarın İtü Ayazağa metro durağı na ulaşmam lazım en hızlı nasıl ulaşabilirim

Minimalist Değilim Tembelim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Yarın İtü Ayazağa metro durağı na ulaşmam lazım en hızlı nasıl ulaşabilirim

hocam geçen yıl ben pendikten 251 e biniyordum çift katlı e 5 ten şişli ordan da metroyla ayazağaya gidersin.

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

basit e5 den tuzla cevizlibağ a bin, 4. leventte in, minibüsle yada metroya ulaşırsın 2 durak olacak arada...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Ya pendikten 251 e binip şişliye gelir oradan metro ile itü ye gelirsin ya da kaynarca taraflarındaysan 500T var ona biner 4. Leventte inersin oradan metroya biner itü de inersin yol uzun ama kafan karışmasın çok kolaydır oraya ulaşman

Eskisi gibi değildir belki!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Ben 500T li versiyonu tavsiye ederim hocam daha hızlı olur gibi geldi bana iki katlı otobüslerç ok dolaştırıyor aq :S

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı

Ben 500T li versiyonu tavsiye ederim hocam daha hızlı olur gibi geldi bana iki katlı otobüslerç ok dolaştırıyor aq :S

bana da o fantastik geliyor; ekşi kolonyamsı osuruğumsu, lor peynire sıçıp çürütmüşler sonra da temizlemişler bir koku oluyor içeride.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Trafikle uğraşma, raylı sistem kullan.

Pendik -> Tren -> Söğütlüçeşme -> Metrobüs -> Zincirlikuyu -> tabanvay -> Gayrettepe -> Metro -> İTÜ

En hızlı böyle gelirsin.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

en hızlı 500t ye binip 4. levend de inerek gidebilirsin. 500t şöförleri ambulansdan hızlı gidiyor.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    JPriest bunu yazdı

Pendik -> Tren -> Söğütlüçeşme -> Metrobüs -> Zincirlikuyu -> tabanvay -> Gayrettepe -> Metro -> İTÜ

En hızlı böyle gelirsin.

böyle memlekette yaşanırmı ya. hale bak la ben bu kadar araca binecem bi yere gitmek için öylemi... kütahyanın canını yiyim tüm şehrinyürüyerek 20 dakikada hitirebilirsin :-)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    JPriest bunu yazdı

En hızlı böyle gelirsin.

böyle memlekette yaşanırmı ya. hale bak la ben bu kadar araca binecem bi yere gitmek için öylemi... kütahyanın canını yiyim tüm şehrinyürüyerek 20 dakikada hitirebilirsin :-)

bu iyi hali bide Allah korusun kaza falan varsa DÜŞÜNEMİYORUM

Minimalist Değilim Tembelim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    ManiakRhifat bunu yazdı

en hızlı 500t ye binip 4. levend de inerek gidebilirsin. 500t şöförleri ambulansdan hızlı gidiyor.

Bence de en hızlı bu şekilde gidebilirsin, pendik e-5 den 500T ye bineceksin, Fatih Sultan Mehmet köprüsünü geçtikten sonraki ilk durakta iniyosun sonrasında metroya biniyorsun Taksim değil Hacı osman yönüne, zaten duvarlardaki yönlendirmeler gösterecektir sana iki durak sonra "itü ayazağa kampüsü" yazar.

Toplam Hit: 1942 Toplam Mesaj: 12