Pentagram Ve Metallica
-
Özellikle Pentagram, Iron Maiden ve Metallica ürünleri arıyorum elinde olupta satmak veya (vermek :D) isteyen olursa buraya yazarsa veya bana ulaşırsa sevinirim. Her türlü metal müzik yapan grubun ürünleri olur. Fiyatta normal bişiler olsun uçmayın yani :) en iyisi buraya yazın belki başka alıcı bulur nese yardımlarınızı bekliyorum..
-
pentagram tisörtüm var istersen belese veriyim artık giymiorum
not giymek istiosan veririm satacaksan vermem :)
-
Bende orjinal Metallica-black cd si var ama kapsız ne kadar verirsin?
-
İstanbul yazıo Profilinde nerden'e AKMAR pasajına git bi ton bişiler bulur alırsın yok benim istanbulla alakm yok diosan ora ne diye istanbul yazarsın.
-
İstiklal Caddesi'nde Atlas Pasajı'nın karşısında Halep Pasajı var. Oraya gir, dümdüz yürü karşıdaki son dükkan senin işini görür. Birkaç yıl önce gelmiştim İstanbul'a aklımda kalan birkaç yerden biri orası :)
-
Heryerde pek bulunmayan nadir olan şeyler varsa diye yazdım bunu amaç sadce t-shirt olsun diye değil... bu arada pentagram pantalonu varmış bilen varmı?
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------
Bende orjinal Metallica-black cd si var ama kapsız ne kadar verirsin?
ben 10 veririm :) -
bende 10veririm :D
-
nu_metal
abıcım bn o t-shirtü giyerım :$
-
saint_of_rock bunu yazdı:
Heryerde pek bulunmayan nadir olan şeyler varsa diye yazdım bunu amaç sadce t-shirt olsun diye değil... bu arada pentagram pantalonu varmış bilen varmı?
Pantolonunu bilmemde kapri şortu var.Yaklaşık 3 yıldır koleksiyon yapıyorum 60 parçayı geçmiştir heavy metal motifli t shirtler, ceketler, kapşonlılar vs.
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------nu_metal
abıcım bn o t-shirtü giyerım :$
-----------------------------o tshirtü ben istedim :D artık çok geç :D
Toplam Hit: 4119 Toplam Mesaj: 38