Performans İçin Win7 Mi Win8 Mi?
-
Merhabalar,
Asus f3sg 240dv laptopumda win7 kullanıyorum yıllardır, yine hantallaştığı için format vakti geldi.
Ancak tekrar 7 mi kursam 8 mi bilemedim
Tasarım, başlat menüsü falan önem arz etmiyor benim için. Hafif bir sistem olsun yeter.
Hangisini tavsiye edersiniz?
Sistem özellikleri (CCleanerden çalıntı )
intel core2 duo T8300 @ 2,4 GHz , 2GB Ram , NVidia GeForce 9300M G
-
xp
-
win 7 home premium kur bence
t7300 / 4gb ram/ x3100 ekran karti ile win8 , win 7 ultimate, win 7 professional vs denedim en hizli calisani home premium.
ultimate de bi tek bitlocker var zaten
-
win7 lite.
-
win7 tabiki :D win8 hiç hoşuma gitmedi br kaç ay önce yükledim kırk saat açılmıyor aq bide hızlı açılsın die özelliği varmış hasiktirsin oradan
-
Yorumlar mükemmel..
Windows 8 kur, tüm driverlarının güncel olduğuna emin ol.
-
2 gb ram'i olan pcye 7 veya 8 kurmak performans bakımından yanlış kanımca.. En az 4gb olmalı
Xp senin için en iyisi olur.Benim 1gb lık laptopta Xp pro var suan 4gblik olanda w7 home basic -
tolgaStain bunu yazdı
2 gb ram'i olan pcye 7 veya 8 kurmak performans bakımından yanlış kanımca.. En az 4gb olmalı
Xp senin için en iyisi olur.Benim 1gb lık laptopta Xp pro var suan 4gblik olanda w7 home basicYok yahu, win7 xpden daha iyi bence; tabi xpde driver problemim de var malesef
trampfd bunu yazdıYorumlar mükemmel..
Windows 8 kur, tüm driverlarının güncel olduğuna emin ol.
Öyle düşünüyorum esasında
HolyZat bunu yazdıwin7 tabiki :D win8 hiç hoşuma gitmedi br kaç ay önce yükledim kırk saat açılmıyor aq bide hızlı açılsın die özelliği varmış hasiktirsin oradan
Kardeşimin masaüstünde daha tuşa dokunmadan açılıyor, benim laptop 2-3 dakikada açılıyor amk :D Bir de orjinal değil uyarıları geliyor TAMAM a basana kadar sistem açılışını başlatmıyor, uyuz oluyorum. Hani eskiden açılışa verir çay koyar gelirdim şimdi tam ortasında kesiyor diye uyutuyorum pcyi genelde :D
baristbt bunu yazdıwin7 lite.
Neler eksik lite'de/da?
yolbulucu bunu yazdıwin 7 home premium kur bence
t7300 / 4gb ram/ x3100 ekran karti ile win8 , win 7 ultimate, win 7 professional vs denedim en hizli calisani home premium.
ultimate de bi tek bitlocker var zaten
Bu versionlar arasındaki farklar neler, nasıl öğrenebilirim? Zilyon tane çeşidini çıkarmışlar..
Huerfanos bunu yazdıxp
Denedim, vistadan(laptopla gelen işletim sistemi) çok daha iyi ama driver problemi var malesef, 7 daha iyi oldu
-
Linux düşünürsen peppermint kur
ben http://www.tahribat.com/Forum-Dandik-Pcde-Iyi-Performans-Veren-Linux-179183/ bu konuda snuff13 müridin yazdığını görüp kurdum çok memnunum bilgisayarın hızı beni şaşırtıyor.Okulda internette sorun yaşıyorum ıp çakışması oluyor bağlanırsada yavaş bağlanıyor pcler.Benim bilgisayar çok daha hızlı bağlanıyor.2gb ram 1.8 ghz işlemci 512mb tümleşik ekran kartı var.
snuff13 e Teşekkürler
-
Tabiki linux tabanlı bir distro. Örn: Xubuntu
DrKill tarafından 10/Eki/13 22:15 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
Tabiki linux tabanlı bir distro. Örn: Xubuntu
kesinlikle..