Performans Laptop
-
Tahribat ailesi merhabalar , bu sanırım 2 veya 3. konum :) bu konu altında kesin karar almayı düsünüyorum.
Fiyat: Maximum 3000tl.
Kullanılacak alan ; Programlama ( html , php , jqery , türevleri ve c+ ) , java , dotnet, sql ve veritabanları türevleri , Mobil programlama , Tasarım ( photoshop , dreamwiever türevleri )
NOT : Bos kaldıgım sürede oyun oynamak en büyük hobim , yeni oyunları medium ayarlarda güzel fps ile oynamak isterim.
Aklımda olan ve olmaya devam eden marka ; [Monster] MODEL İÇİN TIKLAYINIZ diğer marka tavsiyelerinizi merak ediyorum ve istiyorum :)
NOT2 : Kesinlikle laptop alınacaktır , masaüstü bu fiyata çok daha iyi performans verir lakin , laptop alınacaktır.
Saygı ve sevgilerim ile
Roark tarafından 07/Ağu/15 18:20 tarihinde düzenlenmiştir
EDİT ; LİNK DÜZELTİLDİ -
Cihazın özelliklere göre fiyat fazla gibi geldi.
Bide tavsiyem ne alırsan al en az 120 gb olan bir SSD bağlaman şart gerçekden iyi performans istiyorsan.
-
lenovo y510p sli kullanıyorum memnunum verdıgın monsterda ıyı gıbı msigeo60 da guzel
-
hipokondriyak bunu yazdı
lenovo y510p sli kullanıyorum memnunum verdıgın monsterda ıyı gıbı msigeo60 da guzel
hocam msi ge60 fiyatları farklı farklı ve senin lenovo y510p , bir sitede 2600 digerinde 3200 sordugumda dolardan dolayı fiyatı yükseldi filan dediler :)
@u235 ; hocam ssd sonradan da takılabildigi için kendimde alabilirim 1 ay idare ederim filan ondan sonra ssd takarım bos slot oldugu için :) Fiyat konusu zaten konu bu hocam ; 3000tl ye alabilecegim en iyi özellikte ki laptop'u almak istiyorum :) -
saydığın şeylere göre ram az 16gb lık modellere bak ve ssd şart. monsterin kasası dandik oluyor bir de. performans laptopu olarak monster ve msi ge serisinden başka şansın zaten yok.
pesimistzombie tarafından 07/Ağu/15 19:30 tarihinde düzenlenmiştir -
pesimistzombie bunu yazdı
saydığın şeylere göre ram az 16gb lık modellere bak ve ssd şart. monsterin kasası dandik oluyor bir de. performans laptopu olarak monster ve asus ge serisinden başka şansın zaten yok.
Hocam asus pahalı ya buldugum en düsük fiyatta ki ürünleri ; http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-gl551jk-eh71-notebook-fiyati,149712.html
http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-g56jk-dh71-gaming-notebook-fiyati,164093.html
bu 2 ürünü var ve onlar bile benim bütçemi geçiyor :D
-
asus yazmışım msi olacaktı o az önce asusa küfrediyordum da ordan araya sıkışmış :B ve evet monster dışındaki her türlü oyun canavarları pahallıdır malesef. laptopda oyun keyfi lükse kaçıyor.
-
asus yazmışım msi olacaktı o az önce asusa küfrediyordum da ordan araya sıkışmış :B ve evet monster dışındaki her türlü oyun canavarları pahallıdır malesef. laptopda oyun keyfi lükse kaçıyor.
Hocam birtek oyun için değil yukarıda verdigim kullanılacak olan alanlar isimli bölümde de sıkıntı çıkarmaması gerekiyor bana .) zaten onları calıstıran oyun da oynatır diye düsünüyorum :)
-
kullanılacak alanlarında bi sıkıntı yok onları her türlü çalıştırırsın burada önemli olan oyun malesef :D dediğim gibi ama 16gb ram ve ssd kesinlikle şart. başka türlü istediğin verimi alamazsın.
-
kullanılacak alanlarında bi sıkıntı yok onları her türlü çalıştırırsın burada önemli olan oyun malesef :D dediğim gibi ama 16gb ram ve ssd kesinlikle şart. başka türlü istediğin verimi alamazsın.
Hocam verdigim linteki monster alıp , içine ssd eklesem iş görmez mi ? onun ram 8gb.
-
iş görür ama photoshopda yüksek boyutlu bir psd editlerken, birden fazla psd ile çalışırken, güncel oyunlarda sınırda kalacaktır zaten kafadan 3 gb windowsa ayır yani. ssd kurtarabilir bu durumda darboğazdan o zaman ssdyi 256 lık alacaksın. 128 lik alıp tüm programları yığıp pagefile oranın düşük kalırsa yine sıkıntı yaşamaya başlarsın. hayır o kadar para bayılıyorsun en azından 12 gblık ramin olsun . extra ücretle ram yükseltiyor monster bildiğim kadarıyla sık dişini az daha bul sağdan soldan 100 200 borç yüksek al bir şekilde