Pes 2010 Acil Rakip
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------
ershn bunu yazdı:
Anadolu yakasına gelirsen beklerim hocam :)
-----------------------------arada sırada geliorum hacı. ne taraftasın sen? karşı tarafı fazla bilmiorum ben.
Kartaldayım hocam. -
ershn bunu yazdı:
th317 bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
-----------------------------arada sırada geliorum hacı. ne taraftasın sen? karşı tarafı fazla bilmiorum ben.
Kartaldayım hocam.
-----------------------------maltepeye geliorm bazen hacı. özelden numaranı at haberleşelim sana uyarsa.
-
th317 bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
th317 bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
Kartaldayım hocam.
-----------------------------maltepeye geliorm bazen hacı. özelden numaranı at haberleşelim sana uyarsa.
Olur hocam :) -
Biliyorum,eziyorum diyen adamları pek ciddiye almıcaksın.En az 20 arkadaşım oldu biliyorum,eziyorum diyen sonuçları hüsran :)
-
Humerus bunu yazdı:
Biliyorum,eziyorum diyen adamları pek ciddiye almıcaksın.En az 20 arkadaşım oldu biliyorum,eziyorum diyen sonuçları hüsran :)
-----------------------------yaa gel arkadaşım işte... ne dedim ben? kupasına oynamıcaz ya? yeni yere taşındık burda çevrem yok. bilgisayarda oynamayıda sevmiyorum tat vermiyo. o yüzden bende böyle bi yola başvurdum. ezerim falanda demedim ben. öyle bi izlenim verdiysem herkesden özür dilerim. ama öyle çok amatörde olmasın rakip.
-
Yok hocam sinirlenme hemen ben genelleme yaptım :) Gelme şansım olsa geleyim iddaalı rakiplerle zevki çıkıyor oyunun zaten.Aldığın takımları say bakalım merak ettim :)
-
şu online oynama konusu var onda orjinal crack istiyor şayet sende varsa bir online atabiliriz Babam Sen Bir canavarsın diyor ama kapışmamız lazım:)
-
adama bunu yazdı:
şu online oynama konusu var onda orjinal crack istiyor şayet sende varsa bir online atabiliriz Babam Sen Bir canavarsın diyor ama kapışmamız lazım:)
-----------------------------hacı bilgisayarda aynı tadı vermio, ps3 tede nasıl online oynanır bilmiorm açıkçası burdada öyle nezih bi cafe yok :D:D
-
Acil rakip ne aga :)))
-
Opter bunu yazdı:
Acil rakip ne aga :)))
-----------------------------hacı krize girdim, oynıcak adam yok. ellerim kaşınıo parmaklarım nasır tuttu resmen. :D