Pes2008 Soru
-

drogbada mavi
stokes de kırmızı olan şey nedir? trible,exc. muhabbeti değil mevki değil enerji ilede alakası yok nedir bu ?
önemli birşey olduğu kanatindeyim ama :D
-
sanırım moral olabilir hocam
-
çeşitli rivayetler var haji :|
moral olabilir ama.
-
kardeş rehavet desem anlarmısın :P bak genelde maçta öne geçtiğin zaman senin takımının oyuncularında görülür moral ibresi o öne geçtiğinde seni takımım oyuncuları rehavete kapılıyor karşı takım ise daha inatçı oynuyor dikkat et sadece drogba değil tüm takım oyuncuları mavi olur o anda rakipte kırmızı
-
hocam birde su meret i hamachiden oynayamıyoruz nedendir ya_?
-
ne morali :S takım olarak defans veya hucum olayı bir sizde auto oldugu için sizin atak,defans ve skor durumunuza göre kendi belirliyor
son dakikalarda 1-0 geride olursanız sizinkinin kırmızı rakibinizinki mavi oldugunu görürsünüz yada bunu siz L2+R1veyaR2 tuşları ile kendiniz ayarlarsınız
-
bildiğim kadarıyla şöyle stokes adlı oyuncuyu pc yada sen forvete çıkıp atak yapmasını istemişsin yani o an içinde forvette kalmasını ve takımın sürekli ileri çıkmasını istemişsin.drogbada ise en altta gene sen yada pc bu oyuncuyu defansa çekmişsin ve takım halinde defans yapılması istenmiş.mantığı bu umarım anlamışsındır :D
-
ya o şey ya... şeye yarıor. ımm şey işte.. tmm abi ondan işte. :D
walla bende merak edıordum bi ara mevki dedim salladım ama dell miş demekk i
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
hocam birde su meret i hamachiden oynayamıyoruz nedendir ya_?
Oynamak için bir versionunu yaptılar pes forumlarına bakın biraz bulabilirsin... -
o enerji galiba hocam o oyun bende var yada moral kesinlikle buikisinden biri
-
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------ne morali :S takım olarak defans veya hucum olayı bir sizde auto oldugu için sizin atak,defans ve skor durumunuza göre kendi belirliyor
son dakikalarda 1-0 geride olursanız sizinkinin kırmızı rakibinizinki mavi oldugunu görürsünüz yada bunu siz L2+R1veyaR2 tuşları ile kendiniz ayarlarsınız
evvet hah aferein doğru dedin