Pet Şişeler- Fatih Altaylı
-
evet pet zararlı dır bu dogru ama
aragazının mantıklı ($) bir sebebi var :D
halk saglıgı eminim ciddi tehlikededir ama bu yaygara onun için degil
-
ilk okuduğumda şaşırmıştım vay anasını dedim insanlık ölmemiş :)
Sonra çıktı kokusu habertürkün yayın grubunun patronu seneye cam şişe fabrikası açacakmış onun zeminini yapıyorlar :))
-
dede bunu yazdı:
-----------------------------
ilk okuduğumda şaşırmıştım vay anasını dedim insanlık ölmemiş :)
Sonra çıktı kokusu habertürkün yayın grubunun patronu seneye cam şişe fabrikası açacakmış onun zeminini yapıyorlar :))
----------------------------- -
doktor olamadımya *mk doktor sözü bile içime kan ağlatıyor bilader!
-
1-618-GR bunu yazdı:
O değilde cam şişe olsa , bu sefer depozito meselesi olacak oda aşırı sağlıklı değil.
Tek kullanımlık cam şişe olsa, bu sefer su 10 tl olacak.
Ama artık zor kırılan ince camlar var, depozitolu olursa herhalde onlar iyi olurdu, şuan mutfak malzemelerinde kullanıyorlar, cam tencere kapağı falan, adam gözümün önünde fırlattı yere banamasın demedi : | Ama fiyatıda tuzlu 200 ün üstündeydi.
-----------------------------aslında inca camdan damacana yapılıp dışı plastik ile kaplanabilinir güzelde olur ince de olsa plastikteki maddeler camdan geçemez çatlama vs durumları haricinde
benimde içime mi doğmuş ne bu konu açılmadan bir kaç gün önce demiştim kendi kendime bundan sonra dışarda su almak yerine bi meyveli soda alayım hem daha lezzetli hem daha sağlıklı die :D
-
okudum,etkilendim. cam şişeler çıkana kadar pet'e devam etme kararı aldım.
-
Matchup bunu yazdı:
Fatih altaylı nın patronu cam şişe fabrikası açmış sektöre girme hazırlığında ve tahmin ettiğiniz gibi ciner medyası şeyhlerinin emriyle yaptı yine yapacağını :
http://www.habervaktim.com/haber/201329/%C2%A0altaylinin_cam_sise_sevdasi.html
-----------------------------güzel pazarlama taktiği artık hepimiz panik içindeyiz cam şişede su istiyoz
-
suyu hallettik te kolayı gazozu da mı cam şişede talep edicez amk, bolşit.
-
cam şişe lobisi devrede :)
-
İyide Hacı Cam Şişede Yosun Meselesi olmuyormu?? plastik tek seferlik iç at evdeki büyük damacanalar. hariç birde demişsiniz ya patronu böyle bir işe girecek ondan yazıyor. belkide patronuna bu durumu anlatmışdır. adamda bundan menfaat çıkar amaçlı bu işe atılmışdır yani kısacası şu fatih altaylı patronuna anlatmışdır buraya yazmadan önce patronuda bu işe adım atmışdır fatihde yazmışdır. ne bilim aq kime neye inanacağımız beli değil