Philedelphia Deneyi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ewt çetin bal bu konuda kafayı bozmuş biri ama bu konuda çok derin bilgilere sahip.. =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Çok derin bilgilere sahip böyle şeylere benimde ilgim var takdir ediyoruz kendisini evine gitmek lazım bayram zamanı bayramlaşmaya :D

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    bi de bu konularda kafasını bozan Atakan Mazioğlu die bi fizikçimiz var

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atlantis
    atlantis's avatar
    Erkek
    philedelphia deneyi insanlığa uzay zaman boyutunun aşılabileceğini zamanda yolculuk yapılabileceğini maddesel boyutta yapılacak olan yüksek manyetik alanların zamanda bir koridor açabileceğini göstermiştir bermuda şeytan üçgeni denen yerde buradan sağ kurtulanların ifadesine göre yeşil bir ışık demeti oluşmakta ve sonra faliyet başlamaktadır philedephia deneyinde de aynı ışık demeti oluşmuştur ve geminin aynı anda birkaç yerde görüldüğü bazı kaynaklarda söz edilmektedir bu olay zamanın aşılmasına en güzel örnektir kuantum fiziğine göre evren mekan ve zaman olarak iki olguyu içinde bulundurmaktadır zamanın hızının aşılabilmesi ışık hızıyla mümkün olmaktadır fakat philedephia deneyinde manyetik alanla buna gerek kalmamış zaman ve mekan dan ayrılış başarılabilmiştir zaten evrende karadelik adı verilen boşluklarda ki manyetik çekim madde ve zamanın yutulmasına sebeb olmaktadır bu deneyden sonra çıkan sonuçlar ışığında bermuda şeytan üçgenindeki kaybolmaların bi çeşit zaman atlaması olduğuna ilişkin yorumlar vardır bu fenomen bizlere yüksek uygarlıklar olan atlantis ve lemuria nın varlığını ve onların yok oluşlarından sonra bize bıraktıkları bir felaket olarak bermuda şeytan üçgenindeki manyetik alan olayını açıklamaktadır

gündüz gece feneri ile dolaşırmış bi gün sormuşlar ey diyojen gündüz niçin fenerle dolaşıyorsun o da demişki ADAM ARIYORUM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    abi çok ilginç ya bu işin peşini bırakmıcam :)

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abi çok ilginç ya bu işin peşini bırakmıcam :)
    ------------------------------------------------------
    la ipne ben sana yazın bu yazıyı yolladığımda olm kafayı bunlarlamı bozdun yalan falan diye yazmıştın şimdimi geldi aklın başına :))

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    jeton köşeli onda :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    hahahah herkes cipli olaya geçti arkadaş hala jetonla uğraşıyo (bayat bi espri :P)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ben bu deneyi okumustum hatta yapmaya bile karar vermiştim bi ara ama olanak ve fizik ögretmenim saolsun butun sevkimin içine sıctı tabi ben gemiyi değil ufak bişeylerle baslıycaktım :D herneyse benim asıl merak ettiğim konu su simdi herkez su gelecege donus filmi klasiklerini izlemiştir gelecege vea gecmişe gittiğimizde birseyleri değiştirme sansımız oluomu acaba yoksa ole okuz gelip öküzmü gidioruz cok merak ediorum eger ole bişe olursa herkes zengin olmanın yoluna bakar ve bu zamanda yolculuk olayı yalan olur.ayrıca insan klonlayamıyolardı lafta ama birsuru klon insan yapılıo yer altı labaratuarlarda bunlar gazeteler tvler de hep yayınlandı nerden bilioruz belkide suanda bile zamanda yolculuk yapılıodur

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Mesela Geleceğe gidip güzel bi aracın Mekanik ,çizim,aksan ve devrelerini öğrenerek şimdiki zamanda onu yapıp güzel bi gelir elde edebilirsin : ) Orta çağ zamanında zamanda yolculuk olayının yapılabildiğini bi düşün 10 tane m16 ve sınırsız mermiyle milyonlarca düşmanı alt edip dünyaya sahip olabilirdin mesela : )

dont think twice its all right
Toplam Hit: 3449 Toplam Mesaj: 30