Philips 5547/90 Kahve Makinesi Hk.
-
Arkadaşlar selamlar. 250ml bardak aldım satışta kullanmak için makinayıda aldım bazen tam dolduruyor bazen yarım dolduruyor çözemedim. Memo modu varmış açamadım manuel miktarları ayarlamak için. Bilgisi olan varmı ?
Ayrıca kullanıp taktik verebilecek varsa güzel olur
teşekkürler
-
suyu biterse öyle yarım bırakıyor. su yok kahve yapmam demiyor.
kullanmadığın zamanlar altına bardak koy pis suyu oraya döksün alt tarafı çabuk doluyor. (makine yok ofiste kullanıyorum)
-
kroo bunu yazdı
suyu biterse öyle yarım bırakıyor. su yok kahve yapmam demiyor.
kullanmadığın zamanlar altına bardak koy pis suyu oraya döksün alt tarafı çabuk doluyor. (makine yok ofiste kullanıyorum)
Su ekle diyor hocam bende yarıda bırakmıyoe
-
İçecek seç, üç beş saniye basılı tut. Akıtmaya başlaması lazım.
İstediğin düzeye geldiğinde bi kere daha bas. Artık hafızada yeni miktar var.
Bir diğer birkaç olasılık ise; suyun kireçli olabilir, öğütülen kahve bazen çok inceliyor olabilir (bir nedenden ötürü), su tankınla ilgili bir mesele olabilir. Tüm bunlar flowmetreyi şaşırtır yani.
-
end bunu yazdı
Bir diğer birkaç olasılık ise; suyun kireçli olabilir, öğütülen kahve bazen çok inceliyor olabilir (bir nedenden ötürü), su tankınla ilgili bir mesele olabilir. Tüm bunlar flowmetreyi şaşırtır yani.
olmuyo basılı tutunca değişen şey yok hocam
-
makineye hakim değilim ama sepetli makinalarda ilk kullandığımda espressoyu ölümüne bastırıyordum makina bazen yarım shot espresso çıkartıp bazen hiç çıkartmıyordu sonra sonra anladım olayı espressoyu çok basmamak gerekiyor belki buna benzer bir durum olabilir.
-
ErastoX bunu yazdıend bunu yazdı
olmuyo basılı tutunca değişen şey yok hocam
Memo özelliği olmayabilir senin modellerde hocam o halde.
Bilemedim sorunu, su sertliğin sabit mi? Artık kahvelere bak, sulular mi, kalın ya da inceler mi ya da karışıklar mi?
-
Konusu açılmışken öğütücüsü olup 30k altında yeni makine alcaklar için şunu önerebilirim
https://www.enplus.com.tr/sage-ses500bss-bambino-plus-espresso-makinesi-12460
Espresso ve türevlerinde en önemli şey taze kahve ve iyi bir öğütücü.
Bunun dışında geri kalan herşey iyi kötü idare edilebilir ama bu ikisinde eksik varsa kaliteli kahveyi unutun.
-
İadeye verdim yenisinide sipariş ettim gelende aynı olursa philips almıcam
Keyfine göre yapıyor bi 120-180-250 arası değişiyor yaptığı bardak dolu değilse nasıl satayım
-
qoqo bunu yazdı
Konusu açılmışken öğütücüsü olup 30k altında yeni makine alcaklar için şunu önerebilirim
https://www.enplus.com.tr/sage-ses500bss-bambino-plus-espresso-makinesi-12460
Espresso ve türevlerinde en önemli şey taze kahve ve iyi bir öğütücü.
Bunun dışında geri kalan herşey iyi kötü idare edilebilir ama bu ikisinde eksik varsa kaliteli kahveyi unutun.
bu fiyata ninja var hocam
hem de yıkıyor ütülüyor :D
-
bende de aynı makina var sorunsuz kullanıyorum biraz dilinden anlamak gerekiyor.
haznenin içinde yuvarlak bir çevrilebilen bir kol var. onun kademesini değiştir öyle dene hocam bende 6-7 civarındaydı sanırım. o kademe düşükse kahveyi daha ince öğütüyor makina zorlanıyor az veriyor. aqua clean yap hocam onu da haftada 1-2 defa yaparsan iyi olur, kahve kalıntılarını falan atıyor dışarı. ben de toz kahve çok pisletiyor makinayı. çekirdek geçtim tertemiz.