Philips Çok Yavaş
-
Merhaba arkadaşlar.Geçen gün televizyon alık.2600 liradan 1900'e düşmüş bizde hemen aldık.
Özellikleri;
3D
2D->3D
4K
UHD LED
400HZ
Smart
Çift Çekirdek
felan.
Neyse televizyon her şeyde aşırı yavaş.Kanal değiştirmeden tut smartta gezme gibi.Her şey yavaş :D
Teknik eleman geldi.Yazılımdadır sorun dedi güncelleme yaptı hala aynı yavaş :D
Bu sorundan kurtulma ihtimalı var mı ?
Yoksa yarın iade edip başka televizyon alacağım.
Şimdiden teşekkürler.
-
gkhnhalil48 bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar.Geçen gün televizyon alık.2600 liradan 1900'e düşmüş bizde hemen aldık.
Özellikleri;
3D
2D->3D
4K
UHD LED
400HZ
Smart
Çift Çekirdek
felan.
Neyse televizyon her şeyde aşırı yavaş.Kanal değiştirmeden tut smartta gezme gibi.Her şey yavaş :D
Teknik eleman geldi.Yazılımdadır sorun dedi güncelleme yaptı hala aynı yavaş :D
Bu sorundan kurtulma ihtimalı var mı ?
Yoksa yarın iade edip başka televizyon alacağım.
Şimdiden teşekkürler.
uydu alıcısı içinde olan bir ürünse harici uydu alıcısı tak
cok anlamam tv den
-
Hocam iade et cabuk. Filips'in amk. Bizde de var. Ayni problemler. Ya Lg ya da Sony al. Gerisi hikaye.
-
Philips'in klasik sorunu çaresi yok.
-
aynen ya pilipisin genel sorunu sanirim kanal degistirirken beni olduruyordu
-
4 ay önce aldım bende 38 ekran tv izliyorduk onda bile kanal değişiminde tık tık hızlı geçerdi. bu philipsde değişirken 3 saniye bekliyor.
problemin cevabı : sen direk antenden bağlanıp SAT ile tv izliyorsun.. yani favorilere eklediğin kanallar uydu kanalı.
TV kısmına kanalları usb ile kopyalayıp atmak gerekiyor diye düşünüyorum çünkü TV kısmında hepsi hazır olacak ve uydudan arama gibi kanalı 3 saniye geçiş beklemesi yapmayacak. şimdiye kadar hiç uğraşmadım bu konuyu yapmaya çalıştım ama kanalları sildim ve yeniden Türksat bulana kadar bekle habire bekle. sıkıntı...en son teknik servis geldi usb ile kanalları yükledi bende dedim bi daha tv ile uğraşmam belli kanalları favoriye attım diğerleri uydu kısmında. ayrıca teknik servisin bişey bildiğinide sanmıyorum tik tak kopyala yapıştırdan ibaret. kitapçığı okuduklarından bile şüpheliyim tecrübe sıfır.
kitapçıkta türkçe olmasına rağmen sanki doçent doktormuşuz gibi anlatıyor. bir sürü mod ve komut yeri var. birini yapayım derken diğerinde yanlış bişey yapabiliyorsun.
PHİLİPS FİN malıdır iyidir dedim aldım emme LG veya SAMSUNG almak gerekiyormuş. neyse böyle devam. canım sıkıldı yazdım
kaygusuz tarafından 06/Eyl/15 17:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam philip lg kronik sorunlari bunlar gecisler cok kotu islemciden dolayi oluyor böyle o yuzden hemen iade et ve 4 cekirdek islemcili samsung bir tv al isik hiziyla geciyor resmen :)
-
beyler bunu buldum evdeki 50" 127ekran philips 2 çekirdek smart aşırı yavaş
bu 2800 fakat bugün alırsan 2050 lira samsung 4 çekirdek smart 3d led tv 200hz
nasıl alayım mı ? 200hz düşük diğer tvlere göre ama ne iş yapar bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
yoksa vestelden bunu alıcam
https://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-50fa8200-127-ekran-led-tv
-
Butun televizyonlar ayni, pek bisey beklemeyin dahili uydu alicili televizyonlardan kanal gecislerinde. Mecbur gidio harici bi uydu alici almalisin. Smart ozelligine gelince oda yine ayni daha oturtamadilar niyeyse. Lg'nin kullandigi webOS 2.0 iyi diyolar o hantallik yokmus eskiye nazaran. Deneme firsatim olmadi ama.
-
http://www.epey.com/televizyon/
bu siteyi tavsiye ederim hocam, kriterleri ver ona göre puanlama yapıyor sen de bütçene ne uygunsa onu seçersin..
-
babamdaki philips tvde de benzer sorun var, gerçi ondaki senin tv kadar gelişmiş değil ama 1 yıllık ürün. Kanal geçişlerinde yavaş ve tv izlerken aniden donup kenidini resetliyor. Bizdeki sıkıntının entegre uydu alıcısından veya yazılımından kaynaklandığını düşünüyorum. Sendeki sorun da muhtemelen aynıdır.