Philips Çok Yavaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.Geçen gün televizyon alık.2600 liradan 1900'e düşmüş bizde hemen aldık.

Özellikleri;

3D

2D->3D

4K

UHD LED

400HZ

Smart

Çift Çekirdek

felan.

Neyse televizyon her şeyde aşırı yavaş.Kanal değiştirmeden tut smartta gezme gibi.Her şey yavaş :D

Teknik eleman geldi.Yazılımdadır sorun dedi güncelleme yaptı hala aynı yavaş :D

Bu sorundan kurtulma ihtimalı var mı ?

Yoksa yarın iade edip başka televizyon alacağım.

Şimdiden teşekkürler.

Tanrı Türkü Korusun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar.Geçen gün televizyon alık.2600 liradan 1900'e düşmüş bizde hemen aldık.

Özellikleri;

3D

2D->3D

4K

UHD LED

400HZ

Smart

Çift Çekirdek

felan.

Neyse televizyon her şeyde aşırı yavaş.Kanal değiştirmeden tut smartta gezme gibi.Her şey yavaş :D

Teknik eleman geldi.Yazılımdadır sorun dedi güncelleme yaptı hala aynı yavaş :D

Bu sorundan kurtulma ihtimalı var mı ?

Yoksa yarın iade edip başka televizyon alacağım.

Şimdiden teşekkürler.

uydu alıcısı içinde olan bir ürünse harici uydu alıcısı tak

cok anlamam tv den  

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Hocam iade et cabuk. Filips'in amk. Bizde de var. Ayni problemler. Ya Lg ya da Sony al. Gerisi hikaye.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Philips'in klasik sorunu çaresi yok.

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

aynen ya pilipisin genel sorunu sanirim kanal degistirirken beni olduruyordu

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

4 ay önce aldım bende 38 ekran tv izliyorduk onda bile kanal değişiminde tık tık hızlı geçerdi. bu philipsde değişirken 3 saniye bekliyor.

problemin cevabı : sen direk antenden bağlanıp SAT ile tv izliyorsun.. yani favorilere eklediğin kanallar uydu kanalı.

TV kısmına kanalları usb ile kopyalayıp atmak  gerekiyor diye düşünüyorum çünkü TV kısmında hepsi hazır olacak ve uydudan arama gibi kanalı 3 saniye geçiş beklemesi yapmayacak. şimdiye kadar hiç uğraşmadım bu konuyu yapmaya çalıştım ama kanalları sildim ve yeniden Türksat bulana kadar bekle habire bekle. sıkıntı...en son teknik servis geldi usb ile kanalları yükledi bende dedim bi daha tv ile uğraşmam belli kanalları favoriye attım diğerleri uydu kısmında. ayrıca teknik servisin bişey bildiğinide sanmıyorum tik tak kopyala yapıştırdan ibaret. kitapçığı okuduklarından bile şüpheliyim tecrübe sıfır.

kitapçıkta türkçe olmasına rağmen sanki doçent doktormuşuz gibi anlatıyor. bir sürü mod ve komut yeri var. birini yapayım derken diğerinde yanlış bişey yapabiliyorsun.

PHİLİPS FİN malıdır iyidir dedim aldım emme LG veya SAMSUNG almak gerekiyormuş. neyse böyle devam. canım sıkıldı yazdım

kaygusuz tarafından 06/Eyl/15 17:13 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

Hocam philip lg kronik sorunlari bunlar gecisler cok kotu islemciden dolayi oluyor böyle o yuzden hemen iade et ve 4 cekirdek islemcili samsung bir tv al isik hiziyla geciyor resmen :)

Love is nothing without fucking.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

beyler bunu buldum evdeki 50" 127ekran philips 2 çekirdek smart aşırı yavaş

http://www.hepsiburada.com/samsung-48h6290-48-121-ekran-full-hd-uydu-alicili-3d-smart-4-cekirdekli-led-tv-pm-evsam48h6290

bu 2800 fakat bugün alırsan 2050 lira samsung 4 çekirdek smart 3d led tv 200hz 

nasıl alayım mı ? 200hz düşük diğer tvlere göre ama ne iş yapar bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum 

yoksa vestelden bunu alıcam 

https://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-50fa8200-127-ekran-led-tv

Tanrı Türkü Korusun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Butun televizyonlar ayni, pek bisey beklemeyin dahili uydu alicili televizyonlardan kanal gecislerinde. Mecbur gidio harici bi uydu alici almalisin. Smart ozelligine gelince oda yine ayni daha oturtamadilar niyeyse. Lg'nin kullandigi webOS 2.0 iyi diyolar o hantallik yokmus eskiye nazaran. Deneme firsatim olmadi ama.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

http://www.epey.com/televizyon/

bu siteyi tavsiye ederim hocam, kriterleri ver ona göre puanlama yapıyor sen de bütçene ne uygunsa onu seçersin..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

babamdaki philips tvde de benzer sorun var, gerçi ondaki senin tv kadar gelişmiş değil ama 1 yıllık ürün. Kanal geçişlerinde yavaş ve tv izlerken aniden donup kenidini resetliyor. Bizdeki sıkıntının entegre uydu alıcısından veya yazılımından kaynaklandığını düşünüyorum.  Sendeki sorun da muhtemelen aynıdır. 

.
Toplam Hit: 2771 Toplam Mesaj: 28
lg