Photoshop?
-
hoja photoshop baslı basına program ama aynı isim altında arattığın zaman sana bi tane program çıkmıyo bana ismi olan değil düzgün olanı lazım ben sadece sordum bildiğiniz güzel olanı varmı diye
-
adobe.com a girdiğinde acaba nasıl birbirinden farklı isimlerler cıkıyor? cs serisini indireceksin zaten adobe.com da eski sürümler olmuyo benim bildiğim
-
olabilir hoja ben photoshopla daha önce bi işi olan biri değilim zatende mecbur kalmasam işim olmaz ama sölediin şey mantıksız
-
hoja photoshop baslı basına program ama aynı isim altında arattığın zaman sana bi tane program çıkmıyo bana ismi olan değil düzgün olanı lazım ben sadece sordum bildiğiniz güzel olanı varmı diye
-------
o programlardan birini sölesene -
söylediğim şey mantıksız değil, öncelikle soru sormasını öğrenki karşındaki insanlar sana yardımcı olabilsin. hangi sürümünü istiyorsun vermiş kaptan sana linkini bu büyük müyük demişsin daha ne olacak ki? 3 mb lık photo shop mu var piyasada onu indireceksin, indirebileceğin tek şey o görünüyorsa indirmek zorundasın yada photo shop sevdasından vazgececeksin...
-
hoja 15 20 megabayta bi ton program var adobe dediin şeyler çok ağır biliyoruz o kadarda fazla söze gerek yok indirdinm saolsun güzel program teşekkürler
-
Hoca kağıt mendile selpak,tüpe aygaz dendiği gibi resim işleme programlarınada photoshop deniyor artık anlaşılan :)
-
o 15 20mb programlar photo shop ile aynı özelliktemi söylede bizde bakalım!
-
tamam lan adamın üstüne fazla gitmeyin.
güzelim ps dediğin program başlı başına okkalı bişey. dandirik bişeylerle karıştırıyorsan yanılıyorsun demektir.
Mesela bizim doğuhanımız var bi tane adam yıllardır ps ile oynar durur daha doğru düzgün bişey yaptığını göremedik :D Ona benzemede ne yaparsan yap :D:D -
bende cs 8.0 rarlanmış 40 mb civarında vardı. direk kurulmuş hali setup yok serial yok. upload etmiştim birine bulursam koyarım.
Toplam Hit: 2621 Toplam Mesaj: 22