Photoshop Bilenlere İş Teklifi
-
yaklaşık 1200 adet fotoğraf var
istediğim;
klasör klasör ayrılmış olarak vereceğim fotoları yine aynı şekilde
yanına bi çalışma .psd dosyası ile beyaz zemin üzerine ürün resmi ( export .jpg )
temiz bir decupe yani işi bilen biri lazım
lasso tool ile decupe yapan birisi halledemez onlar bulaşmasın anlaşamayız zaten
ilgilenenler fiyat verirse iyi olur
max 2 ay içinde hepsinin bitmesi lazım zamanda var ;)
pm yada snnyk(at)snnyk.com
edit: izmirden olursa iyi olur ofise gelir çay kahve ısmarlarım stad manzaralı =)
http://hbb.com.tr/Products_Hbb_Leather_Man-8-1;6 adresindeki ürünler gibi..
-
Örnek bir resim felan verip tam oalrak ne istediğinizi yazsanız daha açıklayıcı olur kanımca.Ben birşey anlamadım.
-
EWELANCHE bunu yazdı:
-----------------------------
Örnek bir resim felan verip tam oalrak ne istediğinizi yazsanız daha açıklayıcı olur kanımca.Ben birşey anlamadım.
-----------------------------http://hbb.com.tr/Products_Hbb_Leather_Man-8-1;6
adresindeki gibi hocam
-
işi alan kişi lasso haricinde hangi yöntemi kullandığını da açıklayabilir mi ?
-
1 tane örnek atarsan ne kadar uğraştırcağına bakarız. Fiyat fotoğrafların fonuna göre değişir.
-
pixel bunu yazdı:
işi alan kişi lasso haricinde hangi yöntemi kullandığını da açıklayabilir mi ?
-----------------------------öylesine yazdım hocam oraya takılma =)
ama iş ceket modeli olduğu için oval dönüşler daha fazla o yüzden bence
en mantıklısı pen tool ile yapılması lasso ile yaparsan köşeli kesitler oluşur benim görüşüm bu yönde
nasıl yapıldığı önemli değil beni ilgilendirmez tabiki ama temiz iş olması lazım
@dark linktekiler gibi hocam arkaplanda bazı yabancı maddeler var
hepsi cansız manken üzerinde çekildi.
-
1200 fotograf, 3 veya 3,5 haftada temizlerim.Ne resmi oldugu farketmez. Renk ayarlarini, rutuslerini yaparim, her resmi sana 3 farkli ebatta 3 farkli formatta klasor halinde gonderirim. (yani bir resmin 6 hali demek) temizledigim resimlerde kesinlikte kesim izi veya rutus izi bulamassin. 1200 euronu alirim. 300 eurosunu pesin, kalanini 2 taksitle odeyebilirsin. Resim basi 1 euro yani. Kusura bakma yurt disinda oldugum icin fiyat bu sekilde. Eger 1200 resim temizletecek kadar elinde buyuk bir is varsa profesyonel biriyle calis, basini agritma.
-
st_anger_turk bunu yazdı:
1200 fotograf, 3 veya 3,5 haftada temizlerim.Ne resmi oldugu farketmez. Renk ayarlarini, rutuslerini yaparim, her resmi sana 3 farkli ebatta 3 farkli formatta klasor halinde gonderirim. (yani bir resmin 6 hali demek) temizledigim resimlerde kesinlikte kesim izi veya rutus izi bulamassin. 1200 euronu alirim. 300 eurosunu pesin, kalanini 2 taksitle odeyebilirsin. Resim basi 1 euro yani. Kusura bakma yurt disinda oldugum icin fiyat bu sekilde. Eger 1200 resim temizletecek kadar elinde buyuk bir is varsa profesyonel biriyle calis, basini agritma.
-----------------------------çok pahalı dedin hocam ben o parayla grafiker eleman alırım burda =)
neyse bakalım uygun bi teklif veren olmassa buradan r10 da açacam bi konu
öncelik tarikatındır
-
valla gene iyi bile verdim sen bakma :D oda tahribat elemani oldugun icin:D neyse kolay gelsin
-
Bir arkadaşım var. Fotocudur, fotoşopu da iyi kullanır.. Bu sene üniversiteyi kazandı. Paraya ihtiyacı vardı. Ona bir sorayım hocam. Olumlu / olumsuz dönüş yaparım sana :)
-
pm.