Photoshopçu Arkadaşlar Yardım Lütfen (Önemli)
-
Arkadaşlar iyi akşamlar,elimde yukarıda kızım ile askerlerin oldugu resimden kızımı ve askerleri keserek arkadaki heykelin önüne yerleştirebilirmisiniz acaba ?
Yarın çanakkale ile ilgili sunumumuz olacak...Ben yapmaya çalıştım fakat elime yüzüme bulaştırdım :(
Yardımcı olan olmaya herkese teşekkürler.
-
ben yaparım dicemde benden daha hızlı kesip koyan olacaktır.
-
iki resimin gölgeside ayrı yerlere düşüyor yapılsada fake olduğu belli olur
-
piskopatix bunu yazdı
iki resimin gölgeside ayrı yerlere düşüyor yapılsada fake olduğu belli olur
Heykeli kesip askerlerin arkasına koysak nedersin ?
//editt lan kendimden alıntı yapmışım :|
piskopatix tarafından 06/Mar/13 20:35 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam resim kalitesi çok düşük... yüksek kalitede yokmu elinde uplasan... ben Fotoşopta açtımda uğraşıyorum.
Askerler ile birlikte alsak daha güzel olacak kanaatindeyim.?
ShockMan tarafından 06/Mar/13 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
malesef arkadaşlar elimde olan en kaliteli askerle çekilmiş resim bu :((((
Gölge sıkıntı olmaz arkadaşlar,photoshop oldugu az da olsa belli olabilir :)))) herkese çok teşekkürler
-
ShockMan bunu yazdı
hocam resim kalitesi çok düşük... yüksek kalitede yokmu elinde uplasan... ben Fotoşopta açtımda uğraşıyorum.
Askerler ile birlikte olacak zaten dostum... Tek başına kesilirse elleri açık sırıtır orda :))
-
DjBlueMaN bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Askerler ile birlikte olacak zaten dostum... Tek başına kesilirse elleri açık sırıtır orda :))
Az kaldı biraz sonra servise hazır olur... Umarım beğenirsin. Resim kalitesinden ötürü kesimi zordu. Ama Kestim. :)
-
yere basma muhabbetlerini tutturamadım aşşaya ittirdim istersen .psd 'de verebilirim düzenlersin konumunu
kerim tarafından 06/Mar/13 21:20 tarihinde düzenlenmiştir -
kerim bunu yazdı
yere basma muhabbetlerini tutturamadım aşşaya ittirdim istersen .psd 'de verebilirim düzenlersin konumunu
Match Color'u keşfedin hocam :) Renkler tutsun.
Gölgeyi, arkada ki heykelin gölgesine bakarak yatırabilirdin.
Yine güzel :)
-
Çok güzel olmuş dostum ellerine saglık .psd olarakta atabilirsen çok sevinirim.Gölgeleme olayı falan mükemmell.Ellerine saglık tekrardan
Edit : bizim kızın saçları ağaçlarla karışmış sanırım dostum :)))
DjBlueMaN tarafından 06/Mar/13 21:23 tarihinde düzenlenmiştir