Photoshop'da Bu Tarz Logo Nasıl Yapılır?
-
logo'nun geneli değil sol kısımdaki ikon kısmı..
ortadaki hy harflerini de geçtim :) Böyle eğik bükük bir kutu ve içinde gökkuşağı gibi yumuşak geçişler olan renkler..
Örnek bir döküman var mıdır? ya da nasıl bir yol izleyeceğimi kısaca anlatabilen?
Elim yatkındır. -
O tarzda yapılır. vektörel çizimler çoğu grafik tabletler ile çizilir çoğu yada hazır psdler bulabilirsin internetten
-
grafik tablet olmadan da çizilir gibi geldi bana :)
-
Photoshopta Pentools'a hakim isen neden olmasın.
-
aga bunu çizmek için tablete hiç gerek yok. DevilCode un dediği gibi PenTools ile çizebilirsin. biraz araştır, pen tools yazılarını oku, tam olarak uygula ve öğren. birkaç dakika ya da saat içinde olayı kapacağını düşünüyorum. özellikle kısayollara felan dikkat et.
-
pen tool ve path yardımıyla ilk denemede istediğim tarzda şeyleri becerdim basitmiş :)
-
tataryigit bunu yazdı
pen tool ve path yardımıyla ilk denemede istediğim tarzda şeyleri becerdim basitmiş :)
güzel olmuş helal olsun :) gölge için de aynı benzer bir şekil yaratıp, opacity ile fill ile vs.. oynayabilirsin.. biraz gradient vs..
-
rocksz hocam, gölge filan uğraşmadım. tam hoşuma giden bir şekil çıkarırsam üzerine düşerim :)
ya aslında photoshop'dan anlarım ama işte bazen nasıl yapacağım aklıma gelmiyor hamlamışım uzun zamandır oynaşmıyordum photoshopla..
-
tataryigit bunu yazdı
rocksz hocam, gölge filan uğraşmadım. tam hoşuma giden bir şekil çıkarırsam üzerine düşerim :)
ya aslında photoshop'dan anlarım ama işte bazen nasıl yapacağım aklıma gelmiyor hamlamışım uzun zamandır oynaşmıyordum photoshopla..
aynen ben de uzun zamandır ticari işler yapmadım..
-
Al istemediğin kadar vector. editleyip büdütle öğren.
freepik.com
-
http://psd.tutsplus.com/articles/web/40-logo-design-tutorials/?search_index=3
işine yarar mı kardeş?