Photoshopla İlgili Basit 2 Sorum Var
-
arkadadaşlar photoshop 8.0 indirdim elimde serial i de var malum ingilizce 0 :D bu serial i nereye yazıcamı bulamadım bu 1 türkçe yama indirdim bu keylere benzeyen bişi tıklıyorsun patch falan yazıyor neyse oda olmadı eğer daha iyi bir yama biliyorsuanız link verin birde bu serial i nereye yazıcağımı sölersen baya makbule geçer
şimdiden teşekkürler
-
bu siteyi aç.Çıkan yerde download kısmına bak crack ı indir
-
kardes hala sorunu halledemediysen.. cs2 ve serialini verebilirim..saygilar..
-
ya sanırım halletim ama türkjçe yama bulamadım buldumda olmuyor bir türlü şimdi diyorum adobe 9,0 daha çok ortalıkta türkçesiyle beraber onumu indişirsem acaba o daha mı iyidir birde malum net kotalı oda 00 mb ne ilim sizde birşeyler diyin eğer pek fark yok budfa işini görür diyorsanız ben öle profosyonel kullanmıyacağım ama tarayıcım var en azından eski resimler var taa sülaleden onları renklerdir diyor evdekinler onlar la uğraşcam cs işimi görürse ne (serial bendede var kardeş ama nereye gireceğimi bulamamıştım crack le halletim) bana cs nin türkçe yamasını bilen varsa verin ama kesin çalışsın
çok thank you :)
-
Sende çok oldun a.q. İstersen çay kahve falan da yapalım a.q
-
kardes.. sen bilirsin..ama bence orjinal dilinde kalsin yani ingilizce... neden diyecek olursan..verilen derslerin coguda ingilizceye gore yapilmis..yani derslerde gosterilen menuler filan ingilizce... bence turkce yapmak yerine dersleri aristir...saygilar..
-
ertan burada ertan cevap vermek zorunmdadır diye bir şey göremedim ben ne zıplıyonki çok oldun diye sen işr soru sorduğnda sana ölemi yapıyorlar seviyoli ol buradaki üyeler senin kankan değil senin laflarını çekebilen olur çekemeyen olur
-
alqolik sana da tşk bu sözünü dinliyeceğim (benimde aklıma gelmişti çünkü autocad dede aynı olay var çünkü)
-
bu linkte de photoshop ile ilgli baya bir bilgi var... Sanirim baska sorunun kalmayacak bu konuda )))
-
Hocam ben her zaman beleşçiliğe karşıyımdır.Eğer gerçekten uğraşmışsan ve yapamıyorsan o zaman amenna ama adam en basit şeyi buraya yazıyor.Yoq o lazım bu lazım ne a.q. Kimsenin uşağı yok burda.Sen o crack i gerçekten arasaydın bulurdun.Ben nasıl buldum a.q.Googledan arattım buldum.Elimde altın değnek mi var.Arat hepsini bulursun.Bazıları gibi sabahtan beri arıyorum bulamıyorum demekle olmaz bu işler.
-
Bilmiyorum hocam..arastirip arastirmadiginida..insanlari anlayamazsinda..arastirmista olabilir,arastirmamista...Bilemem ki kim doğru soyluyor,kim yalan soyluyor..sadece elimden geldigince yardimci olmaya calistim..cunku bende baya cabaladim a.k. mun cs2 sini aktif edene kadar.. ve dersleri baya arastirdim vs vs.. Salla ya..aramayip kolaya gidiyorsa kendi kaybeder..ben paylasayimda işini gorsunde gerisini salla.. Hadi kolay gele..