Php Asp Tüm Hazır Sistemler
-
S.a arkadaşlar bn ce bu konu sabit kalsın herkes bildiği yaygın güvenilir güzel php asp asp.net fibi hazır web tabanlı sistemleri paylaşırsa çok güzel olur.
benim bildiklerim
-Wordpress
-Joomla
-Drupal
-Blogger
-
blogger hazır script değil ki.
-
-Drupal ne lan :S
benim bildiğim vbulletin myBB Smf Phpbb var.
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------"drupal ne lan" dediğin script , o dediğin tüm scriptlerden daha profesyonel bi script. vbulletin kadar olmayabilir tabi bilmiyorum vbulletin baya eski ve köklü.
-
phpbb,smf,vbulletin,mybb,wordpress,joomla,drupal,oscommerce,aztek,dle,mambo,ipb,aef,wbb,php-fusion,vivvo.....
-
RootB bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------"drupal ne lan" dediğin script , o dediğin tüm scriptlerden daha profesyonel bi script. vbulletin kadar olmayabilir tabi bilmiyorum vbulletin baya eski ve köklü.
-----------------------------drupal ondan daha eski. sosyamat.com drupaldan editlenmiş bir site. urban5.com de aynı şekilde.
+ olarak
Php-Fusion çok güzel portal + forum sistemidir.
-
GNU scriptlerimi yazacağız şimdi yoksa wareze düşmüş serii scriptleride mi yazacağız bu konuda cevap bekliyorum :}
-
HsRcN bunu yazdı:
GNU scriptlerimi yazacağız şimdi yoksa wareze düşmüş serii scriptleride mi yazacağız bu konuda cevap bekliyorum :}
-----------------------------hayır warez yok sadece açık kaynak kodlu scriptler vb smf wordpres vs vs.. gibi
-
özellikle asp, asp.net ve php olarak ayırırsanız çok iyi olur bildiklerinizi zira asp portallarda araştırma yapacağım bu konu benim de çok işime yarar :D
-
blogsa
asp.net c# open source
-
PHP-Portallar
- Vbulletin -vb
- Wordpress –wp
- Simple Machines –smf
- Joomla
- Drupal
- myBB
- Phpbb