Php Banner Ekleme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GreenmiLe
    GreenmiLe's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek
    php sayfaların ve phpbb forum sayfasının en alt kısmına reklam banner ları nasıl eklenir.

    onLy HoLy...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    bb de templates klasöründe, kullandigin temanin icinde tpl dosyalari vardir, footer.tpl gibi bir dosya olmasi lazim, tam hatirlamiyorum, (html bilgin vardir herhalde) oraya kodunu yazarak koyabilirsin..

    "ALLAH, akillarini kullanmayanlari pislige birakir" 10/100, KK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GreenmiLe
    GreenmiLe's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek
    oky sağol...

    onLy HoLy...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    dosyanın adı overall_footer.tpl
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GreenmiLe
    GreenmiLe's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek
    KUZEYYILDIZ ben DCP-portal yükledim lycosa theme html üzerine açılıyor php yani bana html sayfasında lycos frame ni gizlemenin kodu lazım sen bulmuştun onuda sanırım.

    onLy HoLy...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GreenmiLe
    GreenmiLe's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek
    sory nicki yanlış yazmışım editlim dedim forumun mdb de sorun var sanırım hata veriyor.

    onLy HoLy...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    dcp-portal nedir bilmiyorum ama <head> tagından sonra
    aşağıdakileri yaz.

    <script language="javascript">
    function duzenle() {
    top.document.body.cols="*,0";
    }
    window.setInterval("duzenle()",1)

    </script>
    <style type="text/css">
    #ADCLOSE {display: none;}
    #ADHEAD {display: none;}
    #ADIMG {display: none;}
    </style>

    frame kapanır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GreenmiLe
    GreenmiLe's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek
    php-nuke gibi bu da ama bunda admin bölümünde footer.php den frame i kaldırıyorum yani admin sayfalarında lycos frame ini kaldırdım. Ama admin dışındaki yani sitenin diğer bölümlerinde kaldıramadım yani bulamıyorum footer.php yi themes klasöründe paso htm var sitenin çerçeveleri falan sitenin php kodları bunun üzerine yazılıyor sanırım yani bu kodu nereye yaziyimki bütün sayfalarda kalksın burda bulamadım. ama admin bölümünde footerdan kaldırdım. portal scriptini burdan indirdim http://www.dcp-portal.org/documents/dcp-portalv55.tar.gz bi yardım edin uyuzum şu frame e

    onLy HoLy...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GreenmiLe
    GreenmiLe's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek
    themdeki bütün htm sayfalarına kodu kopyaladım sorun çözüldü şimdi. frame gidiyor.

    onLy HoLy...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    o da bi çözüm.
    ben indirip bi bakayım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intERKANet
    intERKANet's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2003
    Erkek
    lycos Frame IE de gidiyor ama Opera Browserde belli oluyor !
    Operaylada işleyen Script'de olsa Süper olur !
Toplam Hit: 1498 Toplam Mesaj: 12