folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php Bilen Müridler ACİL OLARAK !

Php Bilen Müridler ACİL OLARAK !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek

Mrb arkadaslar bnm bir isteğim olacak Sistemde olan online üyeler eklentisi yani whois online eklentisi " seditio " script kullanıyorum. Ve bu eklentiyi kullanıyorum yani ben kodlarıyla oynayıp sisteme fazladan kullanıcı online'mış gibi yapmak istiyorum amacım kalpazanlık deil farklı amacım var soruma cevap istiyorum PHP coder kardeşlerim... Şöyle de yapabiliriz sizin php kodu scriptime olcak scriptlerinizi de alabilirim kullanmasını öğretirsiniz.

Özet olarak; 0 user, 19 guest bunu ben ayarlıycam kodundan yani 100 dersem 100 guest olucak... bir seditiocu var para ile yapıyor ben sizden mantıgını falan öğrensem belki geliştirebilirim saolun.

İyi bilirdik derler elbet ardımdan, bundan büyük bi yalan yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    hocam php kullanmadan bile yapabilirsin tema dosyasına gir kullandığım temaya mesala seditio bilmiyorum ama şu mantık yapıcan  mesala değişken belirtmiştir  $uye şuan sitede  veya {UYE} sitede  orada $uye veya {UYE} değişkeni yerine 100 yazarsan 100 üye şuan sitede olur ama dedigim gibi bunu bu şekilde anlattım ama seditio nun kullandıgı değişkeni ve tema motorunu bilmiyorum sadece fikir verdim sen bulup düzeltecen

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek
    anladım kardeş yalnız 0 user, 0 guest linki ile ayrı sayfa acılıyor ve adamların baglı kaldıgı süre ip adresleri en son nerede oldukları yazıyor benim dediğim seninkinden çok çok farklı galiba.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    dediğim gibi seditio sistemini bilmiyorum sadece mantıgını verdim ona göre uyarlamak sana kalmış

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    10 yerine 100 göstermek yerine 60 dk ise 1200 dk gibi yaparsan aynı hesaba gelir

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    mysql de hangi tabloda saklı bilsek mantığı kurulur sedito kullanmadığım için bilemiyecem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

yeni değişken atayıp şu iken şu katını göster gibi yapabilirsin mesela. Atıyorum $uyesayisi değişkenini 2-3 katı göstertebilirsin. 

Demişsin birde ip adresleri vs. Bunuda içeriye bi dosya atıp kendin elle biraz ip gir değişkene çağır. adam üye sayısına tıklayınca hem bilmem kaç katı gözüksün hemde senin dosyadan çağırıdıgn ip adresleri rastgele gelsin. Olmazmı :) olur olur :) 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek
    hocam değişkeni atarız anlıyorum fakat eklentiye değişken atadıktan sonra onu bağlantılı olan bir çok mysql dosyası var online olan adamların ip leri db ye bile kaydediliyor benim burda işim çok, yaptıracağım adam 20 liraya yapıyor eğer o kadar ufak birşey olsaydı 20 liraya yapmazdı herhalde bu da aklımda bir dşünce aklımda çelişkiler zinciri oluştu :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Hocam domain alıcam dedim Adam 25 TL diyo zor bişi mi değil bu adamda aynı bacak işte iki 3 şey yapıcak 20 kaat cebe 

!!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    olaya bir de şu tarafından bakın. Adam php öğrenmek için onca video izlemiş onca vakit harcamış onca kazık yemiş onca videolara para ödemiş olabilir :) Artık adam da bunları öğrendikten sonra gidişatı tersine çevirip bir şeyler kazanmak istiyor. Ayrıca arkadaşın dediği öğle bir virgül kaldırıp 100 yazılacak iş değil. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek
    evet hocam haklısınız bence de öyle basit birşey gibi durmuyor. 

Toplam Hit: 1855 Toplam Mesaj: 15