PHP Bilgisi Sağlam Olanlar?
-
bir süredir fatih abi (HannibALgan) ile üzerinde uğraştığımız bir projemiz var, konuyu bilenler var zaten ama kısaca özet geçeyim, facebookun beşiktaşlısını yapmaya çalışıyoruz, güzel bir domain aldık, host işinide çözdük sayılır, birtek sitede ufak tefek düzenlemeler kaldı ama bende PHP'den anlamıyorum fatih abide anlamıyor. şimdi bize el verecek mürid varmıdır? yapılacak iş logo değişimi, renklerle oynama index sayfasının tekrar düzenlemesi falan
-
renklerle oynama logo değişimi tarzı şeyler phpcinin işi değil hoca yanlış şekilde adam arıyosunuz.
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
renklerle oynama logo değişimi tarzı şeyler phpcinin işi değil hoca yanlış şekilde adam arıyosunuz.
-----------------------------nasıl olcak peki?
-
enes bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------iyi derecede css bilen adam lazım size
-
sokoban bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------iyi derecede css bilen adam lazım size
-----------------------------Bildiğin biri var mı peki?
-
hea css, xhtml, js bilen adam kalkar o işin altından. ha derseniz sistemde hatalar var onlar giderilecek o zaman phpci girer devreye. onun dışında bu istediklerinizi bi phpciye yaptırmanız alakasız olur(yapar ama phpcinin iş sahası çok farklı)
edit: index sayfasının tekrar düzenlenmesindeki iş paylaşımı;
tasarımcı görünümü hazırlar
xhtml bilen adam templatei oluşturur
phpci kodlamayı yapar gibi düşünebilirsin.
-
tarzan bunu yazdı:
hea css, xhtml, js bilen adam kalkar o işin altından. ha derseniz sistemde hatalar var onlar giderilecek o zaman phpci girer devreye. onun dışında bu istediklerinizi bi phpciye yaptırmanız alakasız olur(yapar ama phpcinin iş sahası çok farklı)
edit: index sayfasının tekrar düzenlenmesindeki iş paylaşımı;
tasarımcı görünümü hazırlar
xhtml bilen adam templatei oluşturur
phpci kodlamayı yapar gibi düşünebilirsin.
-----------------------------can alıcı soru şu değilmi yapacak olan kim.?
-
@enes
Doğru aramazsan kolay bulamazsın hocam :) bu başlığa phpciler bakar. bakar bakmaz kapatır. böylelikle sorununa yardım edecek elemanı bulamazsın :) keyfimden yazmadım onları.
-
buraya bütcenizide yazarsanız çeşitli arkadaşlar başvurabilir.Bunun haricinde işide incelemek lazım 100tl'lik işe 1000tl vermemek lazım tabii tam terside gecerli
-
tarzan bunu yazdı:
@enes
Doğru aramazsan kolay bulamazsın hocam :) bu başlığa phpciler bakar. bakar bakmaz kapatır. böylelikle sorununa yardım edecek elemanı bulamazsın :) keyfimden yazmadım onları.
-----------------------------adam insanların içini okuyor :)
-
@Cosmic
Her iş başvurusunda yaşadığım sıkıntıdır hocam :) adamlar ilana yazıyor php, css, xhtml, javascript, asp.net, python, java bilen eleman diye. böyle ajanslar var bu memlekette sen benden daha çok karşılaşıyorsundur. Konu hassas ama arkadaş umarım doğru anlamıştır :) Yoksa konuyu baltalama olayı değil neticede konu uplanıyor.