Php Bot Önerisi
-
Arkadaşlar epeyidir kod yazmıyorum paslandım şu sıralar boştayım kendimi biraz işleyim istiyorum bir bot yazayım bari dedim ama neye bot yazacağıma karar veremedim işinize yarayacak bir öneri veya fikriniz varsa söylerseniz sevinirim.
-
Kaç gündür uğraşıyorum bir türlü beceremedim bot yazmayı. Şansa bak (:
http://www.fotomac.com.tr/arama/arsiv?query=be%C5%9Fikta%C5%9F&baslik=true&metin=true&yazarlar=true&sort=CreatedDateReal&reverse=True&etiket=1&isEncoded=True&page=1&firstLevelCategoryList=de8b8a54-433f-4d57-aee4-d708a73cb829 buradaki konuların linkini ben seçip o içerideki resmi kendi sunucuma yükleyip hazıların içindeki kelime bazlı linkleri silip haber olarak açabilecek bir wordpress bota acayip ihtiyacım var.
Yaparım dersen çok makbule geçer be :))
CEO tarafından 28/Kas/12 16:18 tarihinde düzenlenmiştir -
1 - eve geçtiysen bizim işi yapak kanka
2 - uğraş istiyorsan benim bota bi bak senden başka yerde çalışmıyor :F resmen senin sunucuya bağımlı oldu bot :D
-
CEO bunu yazdı
http://www.fotomac.com.tr/arama/arsiv?query=be%C5%9Fikta%C5%9F&baslik=true&metin=true&yazarlar=true&sort=CreatedDateReal&reverse=True&etiket=1&isEncoded=True&page=1&firstLevelCategoryList=de8b8a54-433f-4d57-aee4-d708a73cb829 buradaki konuların linkini ben seçip o içerideki resmi kendi sunucuma yükleyip hazıların içindeki kelime bazlı linkleri silip haber olarak açabilecek bir wordpress bota acayip ihtiyacım var.
dıdısının dıdısının dıdısı bir anlatım olmuş hocam tane tane sıralı şekilde botun yapması gerekenleri pmle at yapalım botunu o zaman :)
@Kreyzi barındırma ücreti isterim botuna :D :P
-
VideoJockey bunu yazdıCEO bunu yazdı
dıdısının dıdısının dıdısı bir anlatım olmuş hocam tane tane sıralı şekilde botun yapması gerekenleri pmle at yapalım botunu o zaman :)
hayırlısı be gülüm :D
daha site iflah olmadı kanka anlamadım nasıl bi uğursuzluk var üstümde :W
ayrıca parasal konular basit konular hallederiz F:
-
kod yazamıyorum demiyorda hani paslandık falan.
/ kreyzi sana yardımcı olsun bot konusunda.
-
Amd-x bunu yazdı
haklısın dayı ben kod yazamıyorum :D :(
-
VideoJockey bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
haklısın dayı ben kod yazamıyorum :D :(
sadece (c)alıntı yapıyorsun demi.. :D
1bnee.
veysoya söyle, bizim sonerle paslasın müridin ismini unuttum..
/ taşlıcam olm bundan sonra seni. -
VideoJockey bunu yazdı
hahaha harbiden yazdıklarımı tekrar okudumda ne demişim ben :S :D
-
o değilde elinizde wordpresse post atmak için bir iskelet yapı varmı ?
yani şöyle sölim. wordpress xmlrpc destekliyor ama tek tek bakıcak zaman yok.login olup post attırmaklada ugrasılmaz .
ya wp nin sql yapısı lazım kendi insertlerimi olusturim
ya class falan varsa bunun için direk oop şekilde onu kullanabilirim.
veya bir sayfa wpconfigten bilgileri otomatik çeker ben o sayfaya postlarım dışardan o insertü halleder.
yani kısaca wpye veri girişi için pratik bişiler lazım :D
-
FCN bunu yazdı
o değilde elinizde wordpresse post atmak için bir iskelet yapı varmı ?
yani şöyle sölim. wordpress xmlrpc destekliyor ama tek tek bakıcak zaman yok.login olup post attırmaklada ugrasılmaz .
ya wp nin sql yapısı lazım kendi insertlerimi olusturim
ya class falan varsa bunun için direk oop şekilde onu kullanabilirim.
veya bir sayfa wpconfigten bilgileri otomatik çeker ben o sayfaya postlarım dışardan o insertü halleder.
yani kısaca wpye veri girişi için pratik bişiler lazım :D