folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder [PHP] Bunu Yapabilecek Biri Var Mı?

[PHP] Bunu Yapabilecek Biri Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Cosmic bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

2-3 hafta içerisinde aktif hale getirilecek olan bir reklam organizasyon işi var. Nakit ödemenin bana dönüşü bir ayı bulabilir ama çok sağlam getirisi olacak. Bu site tasarım ve kodlaması ise bu reklam işi ile doğrudan bağlantılıdır. Tasarım ve kodlama işini yapan arkadaşı bu organizasyonun kâr ortağı yapıcam. Ve şunu da ekliyorum siteyi yapacak arkadaşa; Seni 2 ay sonra tüm ülke konuşacak...

Saygılar 

garantisini verebilecekmisin? bu lafları şimdiye kadar çok duydumda

Müdür sana şunu söyliyeyim, düşün taşın ona göre karar ver.

Yapacağın siteyi haber ajansları televizyon kanallarına servis edicek. Hakkında şehir efsaneleri dolaşmaya başlayacak. Kaldı ki firmanın yapmak istediği tamda bu. O yüzden herhangi bir sikinti olmaz. Para olayını diyeceksen. Ben bu işin alacağım paraya, (sitenin kullanılacağı domaini kendi adıma alıyorum imtiyaz sahibi olmak için ve güzel bir teklif gelirse direkt çıkartıcam zaten elimden ;)    ) siteye gelecek olan reklam tekliflerine, bu projeden sonra illa gelecek olan reklam işlerinin tasarım işlerine ORTAK edicem. 

Satış Ortaklığı tarzında sözleşme de yaparız sorun yok.  Düşün kararını ver ona göre sonra yav ben görmedim vayy ben duymadım :)

hocam anlattıklarından sanki viral bir reklam olayı gibi geldi bu :D ama uygun şartlarda bende talibim işe :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

söylediklerinde pek bişey yok sanırsam konuya msj atan herkes yapabilir 

ama bunu nasıl para dönüştüreceksin onu merak ettim

ikna edebilirsen bizi yazalım 

ama hiç bir yazılımcı inanmadığı bi projeye kar ortağı olarak girmez 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:

söylediklerinde pek bişey yok sanırsam konuya msj atan herkes yapabilir 

ama bunu nasıl para dönüştüreceksin onu merak ettim

ikna edebilirsen bizi yazalım 

ama hiç bir yazılımcı inanmadığı bi projeye kar ortağı olarak girmez 

aynen hocam şuan mesela düşünüyorum yapmayı ama nasıl bir gelir olacak o  kısmı muallakta olamasa işte :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler tüm projeyi anlatmamı beklemeyin benden ama şöyle kısa bir özet geçeyim:

AMK gazetesini hepiniz biliyorsunuz artık. Adamlar bir anda çıkıp marka yarattılar.

Burda ise sağ gösterip sol vurma olayı var. Yapılacak site medyada duyurulacak ama duyurulan site firmanın reklam kırbacı oldu haberleri yok. Mesela

Herkes uzaylıları merak eder. Kitaplarda, sinema filmlerinde filan gördüğünde ilgisini çeker. Şimdi farzet ki televizyonda ''Uzaylıların kontrol ettiği iddia edilen www.mdbd.com (mdbd: Merhaba Dünyalı Biz Dostuz) internet sitesi dünyanın geleceği ile ilgili çok ilginç bilgilen sunuyor. Site sahibi ve sitenin yayınlandığı yer ise hala meçhul...'' dediler. Ama siteye girerken de birçok bölüme serpiştirilmiş NBY amblemi görüyorsun (NBY: Ne Bakıyın Yapraaam :)     ) 

Belli bir zaman sonra sitede çok önemli bir açıklama yapılacağına dair haber veriyor. O gün gelip çattığında da bizim o E.T'nin panpaları çıkıp ''Bu bir NBY organizasyonuydu, o değil de ne olacak bu fenerin hali'' diyorlar filan. Tabi bu süreç yaşanırken NBY çokdan voleyi vurmuş oluyor...

Anca bu kadar anlatabiliyorum.

Saygılar 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

AMK gazetesini hepiniz biliyorsunuz artık. Adamlar bir anda çıkıp marka yarattılar.

Burda ise sağ gösterip sol vurma olayı var. Yapılacak site medyada duyurulacak ama duyurulan site firmanın reklam kırbacı oldu haberleri yok. Mesela

Herkes uzaylıları merak eder. Kitaplarda, sinema filmlerinde filan gördüğünde ilgisini çeker. Şimdi farzet ki televizyonda ''Uzaylıların kontrol ettiği iddia edilen www.mdbd.com (mdbd: Merhaba Dünyalı Biz Dostuz) internet sitesi dünyanın geleceği ile ilgili çok ilginç bilgilen sunuyor. Site sahibi ve sitenin yayınlandığı yer ise hala meçhul...'' dediler. Ama siteye girerken de birçok bölüme serpiştirilmiş NBY amblemi görüyorsun (NBY: Ne Bakıyın Yapraaam :)     ) 

Belli bir zaman sonra sitede çok önemli bir açıklama yapılacağına dair haber veriyor. O gün gelip çattığında da bizim o E.T'nin panpaları çıkıp ''Bu bir NBY organizasyonuydu, o değil de ne olacak bu fenerin hali'' diyorlar filan. Tabi bu süreç yaşanırken NBY çokdan voleyi vurmuş oluyor...

Saygılar 

Gerilla Pazarlama Stratejisi deniliyor sanırım buna da :)

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Saygılar 

Gerilla Pazarlama Stratejisi deniliyor sanırım buna da :)

İşi bilen adamın hali başka tabi...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

o bu değilde dediğin ilk sayfa ndmylmz.com/sc/matrix şeklinde mi olacak :D :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:

o bu değilde dediğin ilk sayfa ndmylmz.com/sc/matrix şeklinde mi olacak :D :D

Evet, ama kutucuklar ortada;

Kullanıcı adı:

Parola       : 

Bunların yanına kutucukları yerleştirmek gerek. Birde kutucuklar çok küçük olmuş orda.

Girilmesi gereken kullanıcı adı ile şifre kutuların üstünde yukarda bir yerde belli belirsiz ve tersten yazılmış şekilde olmalı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

hocam yarın sana bir taslak yapıp linkini veririm bu verdiklerini koyarım içine beğenirsen konuşuğ anlaşırız

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ucenmi bunu yazdı:

hocam yarın sana bir taslak yapıp linkini veririm bu verdiklerini koyarım içine beğenirsen konuşuğ anlaşırız

Tamamdır. Bekliyoruz.

Toplam Hit: 2197 Toplam Mesaj: 21