Php Coder Ariyorum Ücretli
-
Hazir bir sistem var elimde Ona bir tema yapilacak ve birakilan aciklar Kapanacak Galiba 2 tane dosyada ioncube var onlar kapanacak
-
sadece2mizz(nokta)com referanslarından biri mortlatmışlar mürit:)
-
php coder demişsin ioncube decode ettirip tema yaptırmak istiyorsun
-
x7even bunu yazdı:
-----------------------------
sadece2mizz(nokta)com referanslarından biri mortlatmışlar mürit:)
-----------------------------Anlamadim ?
-
ne istediğine karar ver kardeş, coder olarak geldim baktım benimle alakası yok konunun.
-
Buremba bunu yazdı:
ne istediğine karar ver kardeş, coder olarak geldim baktım benimle alakası yok konunun.
-----------------------------babacan Yazdiklarimin hepsini yapacak bir arkadas ariyorum karar verecek bisey yok ne lazim oldugu yaziyor konu basliginda hata var onuda duzeltemedim yapabilen arkadaslar varsa ucretini pesin yollicam
-
byhewal bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------babacan Yazdiklarimin hepsini yapacak bir arkadas ariyorum karar verecek bisey yok ne lazim oldugu yaziyor konu basliginda hata var onuda duzeltemedim yapabilen arkadaslar varsa ucretini pesin yollicam
-----------------------------tasarımla coderın ne alakası var?
-
sayin admin konuyu silermisin burada birsey yapacagimi sanmiyorum
-
byhewal bunu yazdı:
-----------------------------yanlış başlıkla yanlış şey arıyosun başlığını web sitem için tasarımcı arıyorum olarak değiştirsen aradığın kişiyi bulabilirsin
-
Cosmic bunu yazdı:
byhewal bunu yazdı:
-----------------------------yanlış başlıkla yanlış şey arıyosun başlığını web sitem için tasarımcı arıyorum olarak değiştirsen aradığın kişiyi bulabilirsin
-----------------------------arkadasim Yanlis Yazdim Ne Yapayim yani öldureyimmi kendimi ??? Alla Alla Yaf Kafamda bintane Sey var yanlis Yazmis olamazmiyim ne diye insani boyle Sinir edip duruyorsunuzki yardim istoyurm burda kimseye Sovmuyorum Alakaniz yoksa gelipte burda Bana laf koyup gitmeyin alakaniz yoksa Yazmayin.
-
byhewal bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
byhewal bunu yazdı:
-----------------------------arkadasim Yanlis Yazdim Ne Yapayim yani öldureyimmi kendimi ??? Alla Alla Yaf Kafamda bintane Sey var yanlis Yazmis olamazmiyim ne diye insani boyle Sinir edip duruyorsunuzki yardim istoyurm burda kimseye Sovmuyorum Alakaniz yoksa gelipte burda Bana laf koyup gitmeyin alakaniz yoksa Yazmayin.
-----------------------------yanlış yapmışsın uyarıyoruz düzgünce neyine sinirleniyosun? sen her şeyi laf koyma olarakmı algılıyosun? ayrıca daha kendi sitenin işlerini yapamıyosun bide ilgi alanlarına php yazmışsın al bunu laf koyma olarak algılayabilirsin.