folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php De İstenilen Sayfaya Yönlendirme



Php De İstenilen Sayfaya Yönlendirme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2010
    Erkek

    başlık ne kadar doğru bilmiyorum ama yapmak istediğim şey şudur veri tabanından çekilen 5-10 tane konu başlığı arasında örneğin 3 başlığa tıklandığında 3 başlığın bilgilerin görüntülenmesi bunu nasıl yapabilirim 


    I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    3 başlığa aynı andamı tıklıycak :|

    edit: yada seçicen şu şu şu diycen o başlıklaın içeriğinimi getiricek?


    Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2010
    Erkek

    editte dediğini yapıcam ama beceremedim :D neyse uğraşayım biraz DAHA


    I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    checkbox koy başlarına checkboxların isimleri aynı olsun ama şu şekil          isim[]         valueleride haberlerin idleri olsun öteki sayfaya array olarak gelicek idler ona göre çekersin db den


    Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    Cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------

    checkbox koy başlarına checkboxların isimleri aynı olsun ama şu şekil          isim[]         valueleride haberlerin idleri olsun öteki sayfaya array olarak gelicek idler ona göre çekersin db den


    -----------------------------

    oda bunu anladı :D

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2010
    Erkek

    VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

    Cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------

    checkbox koy başlarına checkboxların isimleri aynı olsun ama şu şekil          isim[]         valueleride haberlerin idleri olsun öteki sayfaya array olarak gelicek idler ona göre çekersin db den


    -----------------------------

    oda bunu anladı :D


    -----------------------------

    aynen anlamadım daha açıklayıcı olursa mutlu olucam 


    I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    bak şimdi haber başlıklarının yanına checkbox koy. <input type="checbox" name="haberid[]" value="haberlerinin idsi yer alıcak">

    form tagı içinde olucak tabi bunlar. neyse en altada submit butonu ekle. seçilileri getir gibisnden diğer sayfaya post attır

    $asd=$_POST['haberid'];

    şeklinde çek array olarak gelicek veri foreach ilede işle işte 


    Bittik biz bittik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 14/Temmuz/2011
    Erkek

    header ("refresh:2 url=istenilensayfa.php");  bu kadar hacım


    Ayet var, ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2010
    Erkek

    Programmer bunu yazdı:
    -----------------------------

    header ("refresh:2 url=istenilensayfa.php");  bu kadar hacım


    -------------------------

    anlamadım bu ne işe yaroypr benim istediğin atıyorum 2.programa tıklandığında program.php de değişkene 2 değerini vericek sayfa ona göre oluşacak 


    I am Jack's inflamed sense of rejection
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aercys
    aercys's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Nisan/2008
    Erkek

    $id=$_REQUEST["id"];

    $query=mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM tabloadı WHERE id='$id'"));

    echo $query["tablo_icerigi"];

    Gelen id değerine göre tablondaki içeriği ekrana yukarıdaki gibi basabilirsin hocam


    0x62 0x75 0x6e 0x75 0x20 0x79 0x61 0x7a 0x61 0x6e 0x20 0x74 0x6f 0x73 0x75 0x6e 0x2c 0x20 0x6f 0x6b 0x75 0x79 0x61 0x6e 0x61 0x20 0x6b 0x6f 0x73 0x75 0x6e
Toplam Hit: 1274 Toplam Mesaj: 21