folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php Formun Üyelik Sistemi [ Yardım ]

Php Formun Üyelik Sistemi [ Yardım ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

local abi host yok :)

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

local abi host yok :)

xampp mi kullanıyorsun yoksa easy php mi ? yada herhangi bir localhost kurulu mu makinada :D ?

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

easy var suan

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

easy var suan

tamam güzel.detaylı döküman göndericem sana akşama,şuan işte olduğum için gönderemiyorum :) bana mail adresini p.m at.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

;)

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam yapabildiniz mi isterseniz verin scripti üyelik sistemini ücretsiz olarak ekleyeyim..

forum.bilisimworld.net

burdaki gibi şeyler olabilir sitemde tercihinize göre değişebilir.:D..Ücretsiz dediysemde bişey yapacağımdan korkmayın yaniişin içinde bi iş varsanmayın..Sadece yardım hocam.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Halletinizmi hocam ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

sql bilmiyodun veritabanı oluşturamıyosun bneden uyelik sişstemi yapmaya kalkıyosun ?

hazırları onları indir kullan yada php öğren sonra dene tam takıldıgın biğ nokta olsa yardım edeblecek ç8kar ama sen hiç yapamıyosun nasıl yapıcaz ditye soruyosun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cali_KuSu
    Cali_KuSu's avatar
    Dişi

Arlong bunu yazdı:

sql bilmiyodun veritabanı oluşturamıyosun bneden uyelik sişstemi yapmaya kalkıyosun ?

hazırları onları indir kullan yada php öğren sonra dene tam takıldıgın biğ nokta olsa yardım edeblecek ç8kar ama sen hiç yapamıyosun nasıl yapıcaz ditye soruyosun.

----------------------------

mecbur olduğum için...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Php-Tukce-E-Kitap-Elinde-Olan-Varmi-110423/
    bu konuda ilk paylaştığımda olması lazımdı işinize yarar bişeyler.. veri tabanı oluşturma falan var lazım en azından basit bişeyler yaparsınız.. Bunun dışında rıza çelik'in bi kitabı var bi yerden edinin a dan z ye php diye http://adanzyephp.com/ da da kitabın kaynak kodları mevcut.. windowsda denediğiniz için uygulamaları sorun çıkarmaz sizde.. üniversite kütüphanelerinde yığınla bu tarz kitaplardan var..

http://www.pehepe.org/indir.html burda da vardı bi üyelik sistemi..

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=üyelik+sistemi+php&meta=&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai= bknz: milyon tane şey..

işinize yarar belki..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 3348 Toplam Mesaj: 25