Php Host Gerekli
-
Arkadaşlar üzerinden programlama çalışmam için php host gerekli internetteki free lerin hepsinde sorun çıkıyor.Tahribattan elinde bulunan varsa yardımcı olsa olmaz mı ?
-
oops.
-
sadece 30 tl ye hem domaın + host hızmet saglayabılırız.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
vpn al direk. olmaz mi ?
-----------------------------o vps olmasın lan :P
-
hocam domain adresini pm yolla açayım bir tane host
dns adresleri
ns1.heyeti.com
ns2.heyeti.com
-
anubisx bunu yazdı:
Arkadaşlar üzerinden programlama çalışmam için php host gerekli internetteki free lerin hepsinde sorun çıkıyor.Tahribattan elinde bulunan varsa yardımcı olsa olmaz mı ?
-----------------------------Localhost üzerinde çalışabilirsin hocam, hemde daha hızlı olur.
Aşağıdaki adresten indirebilirsin ;
-
hocam codelamayı ipod üzerinden yapıp göndeirp cevap alıyorum o yüzden internet üzerinden host olması iyi olurdu..
-
anubisx bunu yazdı:
hocam codelamayı ipod üzerinden yapıp göndeirp cevap alıyorum o yüzden internet üzerinden host olması iyi olurdu..
-----------------------------Anladım hocam. Bedava hostinglerle ilgili şikayetini dile getirmişsin ama byethost.com ' u denedin mi ? Free hostu iyidir.
-
CasTeaL bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Anladım hocam. Bedava hostinglerle ilgili şikayetini dile getirmişsin ama byethost.org ' yi denedin mi ? Free hostu iyidir.
-----------------------------ftp sorun çıkartıyor..Giriş yapılmıyor ftpsine
-
eğer hala çözemediysen host sıkıntısını iletişime geç tr lokasyon
-
domain adresini göndermeni bekliyordum ama herhangi bir geri dönüş yapmadın hocam