Php İle Bot Yapmak
-
merhaba evet yaz tatiline çıktım ve can sıkıntım başladı :D yine php deneyeyim dedim.Merveyi tavla var bilmeyen yoktur sanırım.Onun gibi birşey yapayım dedim ufak birşey.
Mesela : " hey dostum napıyorsun " yazdığımda " iidir kardeş sen " diyecek.Böyle böyle muhabbeti geliştirecek.Birşey bulamazsa konu bul diyip ee nolacak bu Türkiye fln diyecek.Böyle birşey düşünüyorum.Mantığı nedir nasıldır ?
Birde aklıma takılan naber, nasılsın, nasıl gidiyor dediğinde farklı cvplar verebilir örneğin
nasılsın
-iidir senfakat nasılsın dostum deyince
-adamım beyazlarla uğraşıyoruz sne napıyorsundeesin istiyorum.Nasıl sağlanabilir ? Neler kullanabilirim ?
-
php ile bilmem kodları ama ben sana aspde yapılabilecek mantığını söyliyim
mesela formdan gelen yazi nbr? tabi bunu kullanıcı yazıcak
5 sayı attır random 1 gelirse iidir 2 gelirse kötü 3 gelirse süper.... falan yazsın
eğer nbri bilmiyorsa tabi bunu veritabanlı yapıcaksın if nbr.eof then gibi mesela boşsa kayıt yoksa random sayı attır yine ona göre bişeyler söylesin umarım anlamışsındır
-
ya merveyi tavla botu yapıcana, bana wpden wpye konu çeken bot yap :)
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
hocam çok basit php bilgim olsa yapardımda asp olsa 10 dklık iş rss konu çekme olayını araştır ;) -
sanırım foxxly nın 3gpindir sitesinde haydar die bi botu var cok iyi aradan bazı kelimeleri yazınca cıkıyor ona bi danıs derim
-
T01G4 bunu yazdı:
UmutxTR bunu yazdı:
hocam çok basit php bilgim olsa yapardımda asp olsa 10 dklık iş rss konu çekme olayını araştır ;)
-----------------------------r10 da php ile bot yapmayı uuuzzuun uuzzzuun anlatan bi konu var.
-
çözücem bu durumu :) saolun
-
geçen seneden bu yana değişen bişey yok yani zumsuk :)
çok sağlam bi algoritma lazım sana
-
asp örneği zamanında yazmıştım föxcüm ve bir kaç kişi bundan yararlanmıştı sıra sende asp biliyosun zaten phpye çevirebilirsin önemli olan mantığı kapman
http://uploaded.to/file/twt9vm
-
EmQceR bunu yazdı:
sanırım foxxly nın 3gpindir sitesinde haydar die bi botu var cok iyi aradan bazı kelimeleri yazınca cıkıyor ona bi danıs derim
-----------------------------evet o botunda temeli pesünün bottur. bazı ufak eklentilerle güzel oldu. ama temelde pesünün bot yatar :) indirin kurcalayın. güzel şeyler çıkarırsınız.
-
Bildiğimiz if $_POST['mesaj']=="selam" / yada strpos gibi komutlarla içide geçiyorsa şöle yap şeklinde yapabilirsin.
Biraz daha abartirsan durumlara gore puan verip ona gore cevap verdirebilirsin ki buda aiye yakin bisi olur heralde.
AI en baba yöntem ama o da zor, merveyi tavlamak icin bööle bişi yapmamislardir heralde :)