PHP Kitabi
-
Dostlar,
Soyle kapsamli bir PHP kitabi yazmak istiyom 0 dan basitce anlatip ileri seviyeye kadar ...
Fikriniz nedir ? Satar mi acaba yoksa bosuna ugrasmiyayim mi ?
-
Zilyon tane php kitabı var yazdıklarında farklı ne olacak ki?
-
Bol gorselli olucak haci... Ne bieyim bosa zmn kaybi galiba amk :)
-
php yerine hack kitabı yaz hiç bilmesen bile millet çok meraklı böyle şeylere. Güzel bi kitap ismi bulursan hiç satmasan 10 bin satarsın rahat. Atıyorum FBI ve CIA'in bilinmeyen bilişim saldırıları ve korunma yöntemleri gibi :D
-
kitap birsürü var onların arasından adını duyurman zor olacaktır fakat eğer görsel dersler hazırlarsan hem daha fazla tutulur hem de eğer baya kapsamlı olursa yani yarım yamalak olmazsa ki internettekiilerin hepsi yarım yamalak o yüzden insanın başlayası gelmiyor, sen yükselebilirsin. Bu videoları da paralı falan yaparsın. biliyorum baya karışık yazdım..
-
sen yaz ben alırım :) php ye niyetimde var zaten
ebook olmasın ama :D
-
istihza.com gibi bişey yap bence. daha sonra kitabını çıkart. ki kitabı bayağı sattı istihzadaki derslerin aynısını içermesine rağmen.
-
hmm... Degsik fikirler var :)
Aslinda yurtdisinda kaliorum dostlar TR de pazarlamasi zor olur mu ?
Kitap degilde site de olabilir...
Ben aslinda community actim sa devam ettiremedim zmn yok :)
-
Aslinda soyle bana az da olsa devamli gelir getirebilecek biseyler dusunuyorum
tema ve grafik domaini aldim, community domaini var,
ost isine gireyim onuda dusunuyorum ama kendi makinalarim olmadan zor gibi pahaliya kaciyor :)
Yazilim sirketi kurmayi da dusunuyorum + bir de kitap mi yazsam dedim :)
amk kafam oldu corba :):)
-
Bir php kitabı karşıtı olarak sana önerim en temelinden hiç bilmeyen birisine uygun, sağlam bir kaynak hazırlaman olur. Böyle bir kaynak hazırlar, neyin ne olduğunu ve nereden nasıl geldiğini vs anlatırsan daha çok satarsın. İleri seviye adı altında kitap dolu piyasada. E-ticaret yazımı vs için kitap piyasaya sürüyorlar ki gerçekten rezalet.
Bana gelen her php öğrenecek insana direk php.net'in dökümanlarını öneririm. Onlarda çoğu zaman temellerinin olmadığını ve öyle bir kitap istediklerini söylerler. Güzel bir pazar. Düşünmeni tavsiye ederim.
Austen tarafından 14/Ağu/12 19:49 tarihinde düzenlenmiştir -
FOXXLY bunu yazdı
sen yaz ben alırım :) php ye niyetimde var zaten
ebook olmasın ama :D
R10 e book olayları gibi :D herkez ebook yazıyor lan r10 da :D hayırlı işler müdür