PHP Kitabi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Dostlar,

Soyle kapsamli bir PHP kitabi yazmak istiyom 0 dan basitce anlatip ileri seviyeye kadar ...

Fikriniz nedir ? Satar mi acaba yoksa bosuna ugrasmiyayim mi ?

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    Zilyon tane php kitabı var yazdıklarında farklı ne olacak ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Bol gorselli olucak haci... Ne bieyim bosa zmn kaybi galiba amk :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

php yerine hack kitabı yaz hiç bilmesen bile millet çok meraklı böyle şeylere. Güzel bi kitap ismi bulursan hiç satmasan 10 bin satarsın rahat. Atıyorum FBI ve CIA'in bilinmeyen bilişim saldırıları ve korunma yöntemleri gibi :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

kitap birsürü var onların arasından adını duyurman zor olacaktır fakat eğer görsel dersler hazırlarsan hem daha fazla tutulur hem de eğer baya kapsamlı olursa yani yarım yamalak olmazsa ki internettekiilerin hepsi yarım yamalak o yüzden insanın başlayası gelmiyor, sen yükselebilirsin. Bu videoları da paralı falan yaparsın. biliyorum baya karışık yazdım..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sen yaz ben alırım :) php ye niyetimde var zaten

ebook olmasın ama :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

istihza.com gibi bişey yap bence. daha sonra kitabını çıkart. ki kitabı bayağı sattı istihzadaki derslerin aynısını içermesine rağmen. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

hmm... Degsik fikirler var :)

Aslinda yurtdisinda kaliorum dostlar TR de pazarlamasi zor olur mu ?

Kitap degilde site de olabilir...

Ben aslinda community actim sa devam ettiremedim zmn yok :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Aslinda soyle bana az da olsa devamli gelir getirebilecek biseyler dusunuyorum

tema ve grafik domaini aldim, community domaini var, 

ost isine gireyim onuda dusunuyorum ama kendi makinalarim olmadan zor gibi pahaliya kaciyor :)

Yazilim sirketi kurmayi da dusunuyorum + bir de kitap mi yazsam dedim :)

amk kafam oldu corba :):)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bir php kitabı karşıtı olarak sana önerim en temelinden hiç bilmeyen birisine uygun, sağlam bir kaynak hazırlaman olur. Böyle bir kaynak hazırlar, neyin ne olduğunu ve nereden nasıl geldiğini vs anlatırsan daha çok satarsın. İleri seviye adı altında kitap dolu piyasada. E-ticaret yazımı vs için kitap piyasaya sürüyorlar ki gerçekten rezalet.

Bana gelen her php öğrenecek insana direk php.net'in dökümanlarını öneririm. Onlarda çoğu zaman temellerinin olmadığını ve öyle bir kitap istediklerini söylerler. Güzel bir pazar. Düşünmeni tavsiye ederim.

Austen tarafından 14/Ağu/12 19:49 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

sen yaz ben alırım :) php ye niyetimde var zaten

ebook olmasın ama :D

R10 e book olayları gibi :D herkez ebook yazıyor lan r10 da :D hayırlı işler müdür

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
Toplam Hit: 1584 Toplam Mesaj: 12