Php Localhost ? (İyisi)
-
Aramaya baktım sorundan başka birşey bulamadım.Mecburi olarak windows'u yüklemiş durumdayım..Yüklemişken yeni ubuntu sürümüne kadar kalıcak, sonrasında win-linux şeklinde devam edicem.Neyse ;
localhost ile php de yeni projelere devam edeyim dedim.Fakat internette son sürümlerde ne olmuş ne nedir diye bakarken herkes bişey önermiş.Önceden wamp kullanıyordum pek beğenmedim fakat şimdi nedir bilemiyorum.Şunları önermişler ;
easyphp
wamp
xampp
apache2triad
appservNEdir nasıldır hangisi iyidir ? Çoğunu yada birini kullanıp seven arkadaşlara soruyorum.Eğer güzelse hepsini tek tek kurmayıp direkt bunlardan birini kullanayım.
dipnot : server gibi çalışsın istiyorum kurduktan sorna bi ton ayar yapmayayım.Eskiden wampta salak salak şeyler geliyordu bazılarını çalıştırmıyordu.Bi ton uğraşmıştım.
-
EasyPhp kullanıyorum fena değil.
-
appserv
-
En iyisi hacim, oturup hepsini tek tek kendin kurman.
Tek tek kurmak istersen bana soyle msn uzerinden seni yonlendireyim.
Cok zor birsey degildir.
-
hepsini denedim hepsi güzel :|
ama nedense format attıktan sonra elim hep wamp a gidiyor
bende hep wamp kullanıyom mutluyuz yane
-
easyphp en ideali .
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
En iyisi hacim, oturup hepsini tek tek kendin kurman.
Tek tek kurmak istersen bana soyle msn uzerinden seni yonlendireyim.
Cok zor birsey degildir.
-----------------------------hocam kurucaktım da apache yapılandırırken htdocs kısmında kaydedemiyorum erişim engellendi diyor..Fakat crackli şekilde windowsu orjinal sürüme getirmiştim.Pek anlamam windows 7 den dedim kurcuklayıp başıma dert almayayım
-
Xampp a hic birini degismem..
-
appserv open project , mysql, apache, php ve phpmyadmin kuruyormuş sadece.Yani wamp vs.. gibi dğeil.
-
EasyPhp ve wamp kullandım. wamp akar
-
appserv iyidir güzeldir hoştur