PHP Pc Satışı Ve İlan Scripti Lazım...
-
Değerli Arkadaşlar. Umarım Kurallara Aykırı Değildir. Elimde Hiç Arşiv Neym Kalmadı. 3 Yıldır da Yoktum. Vallahi Bi yardımınıza İhtiyacım oldu. Bilgisayar Parçalarını Satmak için tanıtabileceğim. İlanını verebileceğim Kontrol Paneli Olan Üyelik Sistemi olan bir Site Scripti Lazım.
Şimdiden Teşekkür ederim. Saygılar.
-
presta , os commerce , proticaret felan var hocam kullanabilirsin :)
-
proticareti kullanabilirsin hocam ben kurdum fena değil.
sitem : www.mobilsepetim.com
sanal pos almak istiyorsan sabit ip ve ssl alman gerekiyor bilgine...
-
ShockMan bunu yazdı
Değerli Arkadaşlar. Umarım Kurallara Aykırı Değildir. Elimde Hiç Arşiv Neym Kalmadı. 3 Yıldır da Yoktum. Vallahi Bi yardımınıza İhtiyacım oldu. Bilgisayar Parçalarını Satmak için tanıtabileceğim. İlanını verebileceğim Kontrol Paneli Olan Üyelik Sistemi olan bir Site Scripti Lazım.
Şimdiden Teşekkür ederim. Saygılar.
opencart diyorum baska bisey demiyorum. tıp...
-
Oscommerce işimi Görmez...
streetw1se Hocam Bu Scripti Nerden bulabilirim.?
-
opencart la guzel şeyler yapılıyor
hannibalgan diye bırının konusunu gormustum sitede bir ulaş derim
-
www.mobilsepetim.com/proticaret1.07.zip upload ettim, kendi sitesinden üyelikle indiriliyor buradan herkes indirsin en son sürümüdür.
streetw1se tarafından 10/Ağu/12 12:00 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.proticaret.org/ burda ücretsiz indirebilirsin 1.08 son sürümü yanlız bu php değil asp.net bir windows hosta ihtiyacın olaak ve microsoft sql servere
x-files tarafından 10/Ağu/12 12:03 tarihinde düzenlenmiştir -
x-files bunu yazdı
http://www.proticaret.org/ burda ücretsiz indirebilirsin 1.08 son sürümü yanlız bu php değil asp.net bir windows hosta ihtiyacın olaak ve microsoft sql servere
Asp Hiç Anlamam. :(
Php Buna benzer bir Script olsa edit büdüt kendime uyarlar kullanırım.
-
hocam o zaman opencart kurucaksın o da güzeldir.
-
streetw1se bunu yazdı vcb
hocam o zaman opencart kurucaksın o da güzeldir.
Hocam teşekkür ederim. Nette Bunun Dil destekleri Felan Veren sitesi felan vardır umarım.?
Varmış Tamamdır Hocam Her kese Teşekkürler.
ShockMan tarafından 10/Ağu/12 12:41 tarihinde düzenlenmiştir