Php Post 403 Hatası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek

    Selam PHP ile 

    <div id="disqus_thread"></div><script>(function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://piyasam-net.disqus.com/embed.js';s.setAttribute('data-timestamp', +new Date());(d.head || d.body).appendChild(s);})();</script><noscript>Please enable JavaScript to view the <a href="https://disqus.com/?ref_noscript">comments powered by Disqus.</a></noscript>

    bu kodu textarea da post etmek istediğim zaman sunucu bana 403 olarak hata dönüyor,

    Bunu nasıl düzeltebilirim,


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şöförsen bas gaza// http://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mart/2007
    Dişi

    sunucuda mod security varsa verebiliyor. daha önce wordpress sitemde başıma gelmişti. comodo kurallarını kullanıyordum. kapatım işlemi yapıp geri açarak çözmüştüm. panel yada root erişiminiz varsa halledebilirsiniz.


    No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    html entities yapip postla haci, php tarafinda cozersin yine


    Erkek olursa Esat Oktay, kız olursa Sabiha Gökçen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

    html entities yapip postla haci, php tarafinda cozersin yine

    Deneyecek bakalım


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şöförsen bas gaza// http://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

    html entities yapip postla haci, php tarafinda cozersin yine

    Aynı sorun


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şöförsen bas gaza// http://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2007
    Erkek

    403 hatası ilgili sayfaya erişim izni olmadığında döner.

    .htaccess dosyanızı ve ilgili dosyanın auth,role veya permission benzeri bir koşullu erişim iznine bağlı olup olmadığını bir kontrol edin isterseniz.


    Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek
    <div id="disqus_thread"></div><script>(function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://adres.disqus.com/embed.js';s.setAttribute('data-timestamp', +new Date());(d.head || d.body).appendChild(s);})();</script><noscript>Please enable JavaScript to view the <a href="https://disqus.com/?ref_noscript">comments powered by Disqus.</a></noscript>                

    yukardaki kodu post ettiğimde 403 hatası veriyor,

    htmlentities  denedim aklıma başka birşeyde gelmiyor

    Nasıl bir çözüm üretebilirim,


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şöförsen bas gaza// http://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek

    Veritabanına direkt elle girmeyi dene.

    ontedi tarafından 08/Eki/20 10:18 tarihinde düzenlenmiştir

    Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2007
    Erkek
    x-files bunu yazdı
     
    Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

    yukardaki kodu post ettiğimde 403 hatası veriyor,

    htmlentities  denedim aklıma başka birşeyde gelmiyor

    Nasıl bir çözüm üretebilirim,

    ilk önce alttaki ile db'ye kaydedip

    https://www.php.net/manual/tr/function.htmlspecialchars.php 

    daha sonra veriyi cekerken bunu kullansan olabilir , bir dene istersen

    https://www.php.net/manual/tr/function.htmlspecialchars-decode.php 


    Bu Yüce Türk Milleti ne ihanetler gördü hepsinin üstesinden gelmeyi başararak tarihe nice zaferler yazdırdı. Bu Millet Kuva-yı milliye hareketini yeniden başlatır. Sivas Kongresini yeniden toplar, Ya İstiklal, Ya Ölüm diye haykırır ve gereğini yapar. Türk Milleti ihaneti ve hainleri hiç affetmez. Dileğimiz odur ki bu iş sandıkta bitsin, aksi halde "sürüye dalmayı göze alan Kurt, çobanın da, köpeğinde hesabını yapmaz."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı
    x-files bunu yazdı
     
    Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

    yukardaki kodu post ettiğimde 403 hatası veriyor,

    htmlentities  denedim aklıma başka birşeyde gelmiyor

    Nasıl bir çözüm üretebilirim,

    ilk önce alttaki ile db'ye kaydedip

    https://www.php.net/manual/tr/function.htmlspecialchars.php 

    daha sonra veriyi cekerken bunu kullansan olabilir , bir dene istersen

    https://www.php.net/manual/tr/function.htmlspecialchars-decode.php 

    Yemiyor hocam

    Edit: ticket açtım halletiler host firması.

    x-files tarafından 08/Eki/20 17:19 tarihinde düzenlenmiştir

    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şöförsen bas gaza// http://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ekim/2016
    Erkek
    x-files bunu yazdı
    EmQceR bunu yazdı
    x-files bunu yazdı
     
    Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

    yukardaki kodu post ettiğimde 403 hatası veriyor,

    htmlentities  denedim aklıma başka birşeyde gelmiyor

    Nasıl bir çözüm üretebilirim,

    ilk önce alttaki ile db'ye kaydedip

    https://www.php.net/manual/tr/function.htmlspecialchars.php 

    daha sonra veriyi cekerken bunu kullansan olabilir , bir dene istersen

    https://www.php.net/manual/tr/function.htmlspecialchars-decode.php 

    Yemiyor hocam

    Edit: ticket açtım halletiler host firması.

    post edilen verinin ham html + js olmasi ile ilgilidir muhtemelen.

    cozmene sevindim :)


    0x0480 takilin madem <img></img>
Toplam Hit: 535 Toplam Mesaj: 12
403