PHP Proje Ödevi(Yardım)
-
s.a arkadaşlar,
bilgisayar programcılığı bolumunde okuyorum,
konuyu en kısa haliyle ozet geçip yardımlarınızı ısteyecegım sızden,
bolum baskanı dersıme gırıyor ve bır proje odevı verdı proje limango e-ticaret sitesinin aynısını yapmaya çalışacağız,
ve bunu yapmassak 6 kısı bır grubuz gruptan kımse fınal sınavına gıremeyecek,
ama hıcbırımız php hakkında bırsey bılmıyoruz ben azcok baslangıc sevıyesı dıyelım o kadar bır bılgım var,
durum boyle olunca kara kara dusunmeye basladım. neyı nasıl yapıcam tasarım nasıl php kodlarıyla bırlestırılır hıcbır bılgım yok malesef,
sıze bır danısayım dedım belkı bana uygun bır yol soylersınız bende o yolu ızlerım,
yorumlarınızı esırgemeyın lutfen,
-
http://www.erbilen.net/prototurk-dersleri
hiç vakit kaybetmeden izlemeye öğrenmeye başla, bilmiyorum diyorsun kimsede bunu senin yerine yapacak değil,en iyisi öğrenmen kendin yapman.
-
Hocam sen final sınavını geçene kadar wordpress te limango temasını filan bul 50-100 tl kadar fiyata satarlar.
finaller filan geçince de yukarıdaki mesajı dikkate al
-
3 Seçeneğiniz var
1-) 6 kişi öğrenip yaparsınız
2-) Para toplar bir freelancer'a yaptırırsınız
3-) Yapmazsınız ve final'den kalırsınız
Burada hiç kimse öyle bir projeyi bırak bedavayı belirli bir paranın altına dahî yapmaz.
-
arkadaş hocalardaki bu o bu sitenin aynısını yapın
ödev mantığı nedir yahu
hepsi anlaşmışmıdır nedir
toy gençlerin
beyinlerini yakacaklar...
hepsini geçtim
bu hoca size bu ödevi verirken
ayık kafaylamı veriyor ?ya da siz tembel elemanlarmısınz aga
hoca size öğretti siz mi yapamıyorsunuz ?
yoksa bu anlatmadığım yerden yazılı yapmak gibi birşey ?
şu hocanın adınıda vir bana bir mail çakam ona.
görsün limangoyu markafoniyi modanisayi mq
JustRulz tarafından 13/May/14 22:57 tarihinde düzenlenmiştir -
hocalar valla sagolasınız yazıyorsunuz
ama bende anlamadım dedıgınız gıbı anlatmadıgı yerden yazılı yapmak gıbı bırsey
projelerı verdı ve php ogretmeye verdıgı hafta basladı degısık bır hoca sanırım bıraz sorunlu
erbilenın sıtesınden basladım vıdeodan ogrenmeye arkadslarada yolladım onlarda ızlıyolar artık ogrenıcez yapıcak bırsey yok
bu arada para vererek falan yapma gıbı bır sansım yok cunku hoca neyı nasıl yaptıgımızı kesınlıkle soracam dedı
-
Eminim o hoca tek başına istediği siteyi yapamaz. limango markafoni clone diye aratın scripti bulup kurun neyin nasıl olduğunu ezberleyin.öğrenin. yazmaya yazamazsınız kısa sürede hiç boşuna vakit kaybetmeyin piyasadaki bir scripti kurun kurdurun ve neyin nasıl çalıştığını script üzerinden öğrenin.en kestirme yolu bu
-
emnimax bunu yazdı
s.a arkadaşlar,
bolum baskanı dersıme gırıyor ve bır proje odevı verdı proje limango e-ticaret sitesinin aynısını yapmaya çalışacağız,
ama hıcbırımız php hakkında bırsey bılmıyoruz ben azcok baslangıc sevıyesı dıyelım o kadar bır bılgım var,
durum boyle olunca kara kara dusunmeye basladım. neyı nasıl yapıcam tasarım nasıl php kodlarıyla bırlestırılır hıcbır bılgım yok malesef,
sıze bır danısayım dedım belkı bana uygun bır yol soylersınız bende o yolu ızlerım,
hocanın ismi S ile mi başlıyor :D
-
plA bunu yazdıemnimax bunu yazdı
s.a arkadaşlar,
hocanın ismi S ile mi başlıyor :D
dogrudur hocam? :)
-
aynı hocadanmı bahsediyoruz yoksa beyler :D kastamonudamısınız sizde ?
http://www.tahribat.com/Forum-Kozmetikcim-Com-Hakkinda-194282/
-
adam(hoca) e ticaret scriptini beleşe getiriyor gibime geldi :D
Genki tarafından 14/May/14 00:25 tarihinde düzenlenmiştir