Php Salim Set 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

\n”); 
      print(“Bu bir PHP dosyasıdır.
    \n”);
    echo (“Bu bir PHP dosyasıdır.
    \n”);
    echo “Bu bir PHP dosyasıdır.
    \n”;

burda bir hata var deneyenler hata ile karşılabilir o yüzden editlemende fayda var.

Bu arada Linux üzerinde mi çalışıyorsun ? 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salim
    Salim's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:
    -----------------------------

\n”); 
      print(“Bu bir PHP dosyasıdır.
    \n”);
    echo (“Bu bir PHP dosyasıdır.
    \n”);
    echo “Bu bir PHP dosyasıdır.
    \n”;

burda bir hata var deneyenler hata ile karşılabilir o yüzden editlemende fayda var.

Bu arada Linux üzerinde mi çalışıyorsun ? 

Fark etmiyorum linüx 'de var fakat windows wamp olarak çalışıyorum.

Salim ol Alim ol Hain olma !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Verdiğin örnekte #!/usr/bin/php -q şu ibareyi linux üzerinden çalışıyormusun diye merak ettim sanırsam başka bir kaynaktan kopyaladın. Hevesini kırmak istemem ama böyle temel bilgileri veren dökümanlar, konular, pdfler veya eğitim videoları mevcut. Eğer ki ileri derecede php bilgin varsa bence proje niteliğinde bir şey ler yapman daha iyi olabilir ama senin durumun biraz farklı şu an havalardaa uçuyorsundur :) umarım devamı gelir.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salim
    Salim's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:

Verdiğin örnekte #!/usr/bin/php -q şu ibareyi linux üzerinden çalışıyormusun diye merak ettim sanırsam başka bir kaynaktan kopyaladın. Hevesini kırmak istemem ama böyle temel bilgileri veren dökümanlar, konular, pdfler veya eğitim videoları mevcut. Eğer ki ileri derecede php bilgin varsa bence proje niteliğinde bir şey ler yapman daha iyi olabilir ama senin durumun biraz farklı şu an havalardaa uçuyorsundur :) umarım devamı gelir.

Zaten o kodlar'ı linüx üstünde yazdım bir sürü kaynak'dada vardır sanırım internet bu

Proje işinide düşünüyorum tahribat.com'lulara özel bir forum kodlamayı düşünüyorum en az seviyede sistem açığı ve değişik küçük ve güzel bir forum. :)
    + Durumun farklı derken ? havalarda uçuyosundur filan ? :D orayı anlamadım bir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

sen söyledin :|

"Saat olmuş 01 sonuçlara baktım anadolu lisesini kazanmışım mutluyum ve bunu tahribat.com la paylaşmak istedim ve php yazmak geldi içimden başlıyım. :D"

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salim
    Salim's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:

sen söyledin :|

"Saat olmuş 01 sonuçlara baktım anadolu lisesini kazanmışım mutluyum ve bunu tahribat.com la paylaşmak istedim ve php yazmak geldi içimden başlıyım. :D"

Aklıma gelmişti. :) Yorumların için teşekkür ederim abi. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Salim bunu yazdı:

Oskar bunu yazdı:

Html ile kombine basit örnekler verebilirmisiniz? Mesela bir sayfadan oluşan basit bir site yazsanız.

Amaç ?  Yazarım tabiki yazmak kolay fakat şu anda ankaradayım geldiğimde yazarım.

@darkraver

Teşekkür ederim. :)

Tıkanıklık iş bir şeyler üretmeye geldiğinde başlar; üst, orta, sağ tablolardan oluşan html şablonda tablo içerisinde php ye işlem yaptırarak çıktıları yine tablo içerisinde göstermek 5-6 sayfalık çalışan bir site yapmak, çalışan formmaili siteye koymak, iyi örnek olur.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salim
    Salim's avatar
    Erkek

Oskar bunu yazdı:

Salim bunu yazdı:

Oskar bunu yazdı:

Html ile kombine basit örnekler verebilirmisiniz? Mesela bir sayfadan oluşan basit bir site yazsanız.

Amaç ?  Yazarım tabiki yazmak kolay fakat şu anda ankaradayım geldiğimde yazarım.

@darkraver

Tıkanıklık iş bir şeyler üretmeye geldiğinde başlar; üst, orta, sağ tablolardan oluşan html şablonda tablo içerisinde php ye işlem yaptırarak çıktıları yine tablo içerisinde göstermek 5-6 sayfalık çalışan bir site yapmak, çalışan formmaili siteye koymak, iyi örnek olur.

Bunun için zamanım olsa gerçekten çok güzelolur. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Salim bunu yazdı:

Oskar bunu yazdı:

Salim bunu yazdı:

Oskar bunu yazdı:

@darkraver

Bunun için zamanım olsa gerçekten çok güzelolur. :)

Sizin verdiğiniz şeyler daha önce verilmiş, konuya echo ile başlayıp bir üretim gerçekleştirmeden konuyu bırakan 9 mürid olmuş. Zaman yaratıp yapılmayanı yapmanızı temenni ederim.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Başka bir yerde verilmiş dökümanı düzenledim deseydin, pardon karıştırdım deseydin :) daha iyi olurdu 

http://www.bilgininadresi.net/Madde/25580/PHP-ve-MySQL-ile-Web-Programlama-2-(PHP-ile-Ekrana-Yaz%C4%B1-Yazma)

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
Toplam Hit: 5168 Toplam Mesaj: 40