Php Script Lazim
-
arakdaslar , bana bi anasayfa olcak , uyelik sistemi olcak vede test sinavi olan bi php script lazim mumkunse acil lazim.. hazir olabilir, uygun fiyat karsiligi olabilir.. bekliyorum
-
acil olmasa 80 kisi yazardi hea :P uppp
-
test sınavı dediğin ne ola?
uygun fiyatın karşılığı ne ola?
-
test sistemi dediğin ne pek anlamadım da lazımsa vbulletin verim :)
-
asp olarak satan bi arkadaşım var
-
fiyati yazan kisi koysun uygun bisey solesin, test dedigim ya bidiginiz test iste a,b,c,d, shiklari olacak o sekil..
-
Hocam bi site de yaptırsan ufacık bi scriptte yazdırsan sistemin tam olarak ne yaptığını ayrıntılı olarak açıklamalısın.
Test diyosun tamam güzel de. Testi kullanıcılar mı ekleyecek? sadece çözecekler mi? Şık sayısı sabit mi? yoksa testi sadece admin mi ekliyo?
üye olmayan test çözebilecek mi? üyelik bilgilerinde neler istenecek? sitenin tasarımı da bu işe dahil olacak mı? olacaksa logo yapılacak mı?
Sen sitenin eksiksiz açıklamasını ver ki biz de ona göre fiyat söyleyelim ya da olur olmaz diyelim.
-
100 liraya yazılır :W
-
adamın tam olarak ne ıstedıgını bılmeden fiyat çekmemek gerekir aslında
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
100 liraya yazılır :W
-----------------------------
100 liraya ne yazıyon abi ya ...
Evlat senin dediğin MUTLU nun bir sitesi var onun gibi birşey mi. Haftalık görülen konularla ilgili testler var. Yılda 2 kere Türkiye genelinde sınav var falan. Bana PM at istersen. 400 liraya ASP ile yazarım.
zzzEdit: Daha bir çok ayrıntı var ücretlendirilmeyle ilgili pm at konuşalım. -
tam istediğin gibi bi script üyelik mesajlaşma konu yazma arkadaşlık falan filan bir sürü şey daha var test üzerine yazılmış bi script buda demosu: www.serdarsaygin.com/site 10 numara bi script olur dersen iletişim adresini verebilirim
Toplam Hit: 2146 Toplam Mesaj: 14