PHP Session Sorunu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

İyi günler sevgili php sever hocalar.Bir hata/sorun ile daha kaşınızdayım..Başlayayım:

yaptığım forum scripti forum.bilisimworld.net ..

Ben bu scripti localhostta yazdım..Oturum açma işlemlerini falan yaptım.Doğru çalıştığına eminim.Fakat hosta atınca

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/world/public_html/forum/index.php:5) in /home/world/public_html/forum/index.php on line 39

şeklinde bir hata veriyor.Sebebini çözemedim.Daha önceden buna benzer bir cookie sorunu sormuştum.o da local de çalışıp hostta çalışmamıştı.Nedeni nedir bunun?

Acaba hostta ki function.session-start adlı php fonksiyonundan mı kaynaklanıyor.Nasıl düzeltebilirim?Eğer öyle değilse phpmyadmin sürüm farklılıklarından mı?Nedir bu ya?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

bu arada localhostta oturum açabiliyorum fakat hostta oturum açamıyorum.Sizde kayıt olup deneyebilirsiniz bu işlemi.. Eğer oturum açabilirseniz bir konuya girdiğinizde cevapla butonu gözükecektir.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

39. satırda bir sorun olabilirmi :)

Edit: Hata güzel yerde çıkmış.

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

php.ini function.session-start fonksiyonun kapatılmış olmasından kaynaklanıyor olabilir php.info suna bakman gerekiyor

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

session_start indexte ilk satırda olsun include gelen dosyalar varsa onlardan çıkart

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------

php.ini function.session-start fonksiyonun kapatılmış olmasından kaynaklanıyor olabilir php.info suna bakman gerekiyor

nasıl bakabilirim hocam..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:

session_start indexte ilk satırda olsun include gelen dosyalar varsa onlardan çıkart

bununla alakalı olduğunu sanmıyorum hocam.Çünkü bu hataların hiçbiri localde gözükmüyor ve kodların hepsi tıkır tıkır çalışıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:

EcHoLL bunu yazdı:

nasıl bakabilirim hocam..

not defteri içine;

<?php
    phpinfo();
    ?>

yazıp ismini info.php olarak değiştirip ftp'ne at.

domain.com/info.php

php bilgisi çıkar.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:

cosmic bunu yazdı:

bununla alakalı olduğunu sanmıyorum hocam.Çünkü bu hataların hiçbiri localde gözükmüyor ve kodların hepsi tıkır tıkır çalışıyor.

oda ayarla ilgili bişi ama bak hata ya bakarsan 5 satırda gönderilmiş 39 da bi daha gönderiliyo diyo

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam php.info suna baktım sanırım o fonksiyon kapalı.Ben  bununaıl açacam şimdi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek

Hata veren sayfayı upload edersen daha rahat inceleriz. Hata veren dosyanın en başına 

ob_start(); ekleyip denermisin.

Özgür iradeydi şeytanım.
Toplam Hit: 2947 Toplam Mesaj: 14