Php Ve Asp Başlamayı Düşünüyorum
-
Arkadaşlar ben php veya asp öğrenmek istiyorum. Bazı sorularım var anlayan arkadaşlara
1-Php ile Asp çok farklı mı? Hangisi Daha kolay?
2-Sizce hangisine başlayayım?
3-Acaba web programlama mı öğrensem normal programcılık mı? Hangisi daha iyi olur veya hangisi daha kolay?(html fena değil birazda c++ bilirim)
4-Normal programlamada hangi dilleri tavsiye edersiniz.
5-Bi de garanti isterim başlarsam burada bilenler yardım etcekse başlıyım ha ona güvenerek öğrencem
Hadi selametle... -
bak web tabanlı kodlama bilmememe rağmen ben sana PHP öğren derim. Hem beleş. Hem bence asp den daha iyi (gerek asp için gereken server masrafı felan filan), php bence geleceğin web dili ve zatende şu an öyle. Normal windows tabanlı bir dil öğrenmek istiyorsan ne yapacağına bağlı. İşletim sistemi yazacam diyosan git C ve Assembly öğren.
-
bENde zaten php düşünüyodum ama asp ne bileyim tasarımı scriptleri falan hoşuma gidiyor. Şu genki nin yazdığı dökümanı okudum.Basit geldi php ilk başta.
-
evet arkadaşlar aynı sorun bendede var bende html kendime yetecek kadar biliyorum.Php Ve Asp öğrenmek istiyorum ama ilk önce aspden başlamak istiyorum 3 ay boyunca tatil kalas kalas evde oturmakla olmaz bildiğiniz güzel bi e-book varsa verebilrmisiniz bari dil öğrenelim :)
-
Eheueh. Tamam vida beraber başlarız. Genki baba bekliyoruz yeni dökümanları. İlk dersi hallettim.
-
asp basla kurulumu daha kolay ve asp ile ilgili daha çok döküman ve yardım eden birilerini bulursun
php de iyidir ama asp kraldır :D
elimizden geldiğince yardımcı oluruz -
edindiğim bilgiler sonucunda bende php ye başlamayı düşünüyorum ilk adımları atıyom yawaş yawaş
php daha görselmiş
asp değilmiş
php beleşmiş asp değilmiş
fln gibi
ayrıca pekte zor görünmüyo php denicez görcez
bilenler zaten yardımcı olur beraber kasarız
biraz bilgin warsa konu hakkında ne sorup ne istediğini biliyosan soruların askıda kalmaz -
tornovida ben sana atarım e-kitap bana bi mail adresi ver gmail olabilir
-
ASP ve PHP Her ikiside Lazım Kasın Kendinizi ikisinide öğrenin :)
-
emir reis bana da at. anilkalkan@msn.com buna atarsan iyi olur. Php de at asp de ikisinede bakarım.
-
Mesaj the_emirreis tarafından 6 Temmuz 2006 (Perşembe) tarihinde yazıldı.
Profil | Alıntı yap | Özel Mesaj | Düzenle
the_emirreis
7/6/2006 12:20:00 PM
MENZİL
tornovida ben sana atarım e-kitap bana bi mail adresi ver gmail olabilir
sen benden e-kitap için mailk adresimi isticeksinde ben sana vermicam ha :)
al ananın ak sütü gibi helal olsun..
T0rnavida@mynet.com e-mail
yaklasma@msn.com msn (Şifreesinide verim :))
Toplam Hit: 3823 Toplam Mesaj: 39