PICKIT Clone Devresi
-
Finaller bitti
Bende dedim kendime bi pickit clone devresi yapıyım yazın onla ugraşıyım
elinde şöyle kararlı düzgün çalışan bi devre olan varsa uplayabilirmi?
yaparkende fotoğraflarını cekip ders şeklinde buraya atarım
yazın projeler yapıcam onlarıda dokuman arşivine eklemeyi düşünüyorum
-
çizdim, kocaeli mekatronik(okuyom 3.sınıf), sen de okuyosun galiba kocaelinde pmleşelim:)
-
neymiş bu devre merak ettim?
-
iQsuz bunu yazdı
Finaller bitti
Bende dedim kendime bi pickit clone devresi yapıyım yazın onla ugraşıyım
elinde şöyle kararlı düzgün çalışan bi devre olan varsa uplayabilirmi?
yaparkende fotoğraflarını cekip ders şeklinde buraya atarım
yazın projeler yapıcam onlarıda dokuman arşivine eklemeyi düşünüyorum
bu pikkit dediğin pic yazma devresinimi diyorsun _?
-
http://www.expkits.com/?s=urun_detay&urun=pickit2.htm
http://www.expkits.com/?s=urun_detay&urun=expkits_pickit3.htm
bence bu fiyatlardaki bir devre ile ugrasmamak gerekli onun yerine daha iyi bir proje bulabilirsin diye dusunuyorum.
-
Yazın sorunsuz dersleri verip dönersem Türkiyeye, ayağımın tozuyla quadrocopter projesine başlamak istiyorum.Mekatronik okuyan muridler ilgilenirse temmuz ayında açacağım konuda kendilerini belirtsinler.Toplanıp yeni bir quadrocopter tasarlayabilir ve geliştirebiliriz.
-
Esconda bunu yazdı
Yazın sorunsuz dersleri verip dönersem Türkiyeye, ayağımın tozuyla quadrocopter projesine başlamak istiyorum.Mekatronik okuyan muridler ilgilenirse temmuz ayında açacağım konuda kendilerini belirtsinler.Toplanıp yeni bir quadrocopter tasarlayabilir ve geliştirebiliriz.
Hocam multicopterler konusunda öyle bir fikrim var ki :D yemin ederim biri çıkar fikrimi çalar diye abime bile anlatmadım. Az daha bekle 2 sene sonra halledicek hale gelirim
-
guncel
-
iQsuz bunu yazdı
guncel
Hocam pickit programlamak için de pickite ihtiyacın var bunu biliyorsun değil mi :)
-
by_Tet bunu yazdıiQsuz bunu yazdı
guncel
Hocam pickit programlamak için de pickite ihtiyacın var bunu biliyorsun değil mi :)
bunu yapmaya kalkışan adam biliyodur herhalde:)
-
ilk pikkiti neyle programladılar acaba :D