Piçlikte Sınır Tanımadılar :|
-
Bana bile oha dedirten bi hadise yaklaşık 1 saat önce...
Barda oturuorum, gözümün önünde oldu olay... 2 Katlı mekan... 2. Katında hemen sağ çaprazımızda 1 sewgili çift oturuyor...
Aşşağıdan bir eleman geldi, "abi aşşağıda seni tanıyan birisi var, önemli sanırım, sorun yok bi 2 dakkalığına gelirmisin" tarzında bişiler dedi, orasını tam duymadık, ama uygun bi ses tonuyla söyleyip elemanı ikna etti.
Eleman aşşağı indi, o arada abi ismin ne die sormuşlar kerem demiş, cocuğu bekle gelecek şimdi buradaydı dierek yaklaşık 1-2 dakka orada oyalıyor cocuk...
Bu arada bi eleman daha geldi, merhaba abla dedi, kerem aşşağıdan telefonu istiyor dedi, kafam oraya dönük zaten, masadan telefonu aldı, aşşağı doğru indi... Telefonu cocuğun istediğini sandık...
1 dakka sonra cocuk geldi, delimidir nedir vs derken, telefonun olmadığını gördü, telefon nerede dedi, kızda sen istedinya dedi...
Anlayacağınız adamlar 5 dakkada beşiktaş yöntemi ile, elemanın 750 milyonluk telefonu piç ettiler...
Artık OOOHHHAAA diyorum, başka bişi demiorum, şaştım kaldım...
-
Hangi şehir orası?
-
harbi piçlikte sınır tanımıyor bu ibneler. mantğa hayran kalmamak elde değil.
-
aga harbiden oha artık ya iyi teşkilatmış bunlar
-
piçligin sınırımı olur piç piçtir
-
yuh artık diyorum.
-
vay a.q adamlar iyi taktik kullanmışlar telefonu piç etmişler 2 dk de
-
eh işte biraz zeka işi bunlar film sektörüne girmeyi niye denemiyoki ?!?
-
kızda biraz safmıs hemen vermiş adama (yanlıs anlasılmasın telefonu:D)
ben olsam guvenmezdim kendim goturmek isterdim ama tabi o anki durumuma gore degisebilir
-
cocukları tebrik etmek lazım guzel numara helal olsun valla ...
-
5 6 sene önce en yakın arkadaşın başına ankara kolibada geldi aynı olay. Dışardan 3 kişi kız arkadaşla nargile içen arkadaşı çağırıyor bi bakarmısın gibisinden , " sen bizim kıza yamuk yapıyormuşsun vs " gibi saçma sapan bir muhabbet esnasında , 3. eleman masaya giderek cep telefonu alıyor