Pico 2000 İş Yerleri İçin Kamera Programı
-
arkadaşlar ben iş yerindeki pcye format attım kamera programı yüklüydü ama şimdi formattan sonra tekrar yükledim ama fayda etmedi bir türlü açamadım kameraları..programdan aktif edince karşıma böyle bir şey çıkıyor daha önce pico 2000 kullanan varsa bana yardımcı olursa sevinirim..
-
arkadaşlar bu sorundan anlıyan kimse yok mu yada fikri olann var mı
-
hajım şimdi işyerinde bir kamera PC si yani sizin network e dahil kamera kayıtlarrının tutulduğu bir server var ve bu serverın adı veya IP adresi ni üste yazmalısın ve ayrıca bu server ın kayıtlara erişmesine izin verdiği username i bulup alt box a yazmalısın ve sanırım başka bir ayar yapmana gerek kalmadan bağlantıyı sağlarsın..
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------
hajım şimdi işyerinde bir kamera PC si yani sizin network e dahil kamera kayıtlarrının tutulduğu bir server var ve bu serverın adı veya IP adresi ni üste yazmalısın ve ayrıca bu server ın kayıtlara erişmesine izin verdiği username i bulup alt box a yazmalısın ve sanırım başka bir ayar yapmana gerek kalmadan bağlantıyı sağlarsın..
-----------------------------server format attığım pcydi :S ip adresini yazıyorum kabul etmiyor nerdeki ip adresini yazmam gerek bide kimse bilmiyor username yi yapan adamlarında teli yok :S kameralar kasanın arkasına bağlı durumda !! program kameraları görmüyor ip yada ip ve username istiyor bi yardımcı olursan!!!!
-
Kameralara oldum olası sinir olmuşumdur. Pico yine fena bir program sayılmaz ama ne idiğü belirsin bir sürü program var, bir sürü kart var piyasada ve sürücülerini bile bulamıyorsun bazen. Kolay gelsin .
-
ip ye 127.0.0.1 girmeyi dene yada bilgisayarın ağdaki adını
biraz baktım kullanıcı isimleri genelde SUPER ,OPERATOR, NIL, PICO ya da boşluk tarzında olabiliyormuş
bide sen server yerine client yüklemiş olabilir misin ?
-
RockZs bunu yazdı:
Kameralara oldum olası sinir olmuşumdur. Pico yine fena bir program sayılmaz ama ne idiğü belirsin bir sürü program var, bir sürü kart var piyasada ve sürücülerini bile bulamıyorsun bazen. Kolay gelsin .
-----------------------------Saol (: programı açmam gerek kameralar kayıt olmuyor :s yapamazsam karizmam çizilecek :D
-
dediklerimi bir denermisin.Yazdığımı görmemişsindir diye tekrar yazıyorum
edit: Bide firewall açıksa kapat .Antivirus varsa onunda firevall unu kapa.
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------dediklerimi bir denermisin.Yazdığımı görmemişsindir diye tekrar yazıyorum
edit: Bide firewall açıksa kapat .Antivirus varsa onunda firevall unu kapa.
tamam hacı deniyorum programın arayüzünün fotosunu da koyuyorum -
valla bunu hiç görmedim önceden.fazla bilgim yok. Burda hem server hem client pencereleri mi açık.Ayırıp işaretlesene bi.Hangisi kamera kartı kayıt programı ,hangisi uzaktan izleme programı :D
Bu programın çalışma prensibini bilmediğim için uzaktan yorum yapmak zor.Genelde server a kurduğun programda kolay bir şekilde görüntü alırsın sorun uzaktan izlemeye kalktığında olur. Firewall ,modem den port açma falan.Biraz çalışma mantığından bahset bende biraz araştırayım.
-
dediğin ip adresini yazdım bağlanıyor dedi daha sonra da bağlatı hatası yazdı bide bende ilk kez böyle bir şey gördüm :)
edit : tekstildeki kameralar bu kullandığım pcnin kasasına bağlı ...bide tv ye bağlı tvden izliyon ama pcden izleyemiyon kayıt ta yapamıyoruz doğal olarak :s nasıl bir programsa taaa ...