Pikaçu Kedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

fake gibi geldi bana %3cakin 29-10-2011 18:36:30

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:
    -----------------------------

bana gerçek gibi gelmedi, hem duruşu hem de gözleri, belki yavru olduğundan belki ortam karanlık olduğundan bilmiyom ama gözler komple siyah amk :D

diğer herşey normal aq, sade gözleri siyah diye gerçek deyil dion yani, vay anasını sayın seyirciler :D

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

MuratDnz bunu yazdı:

AMpul bunu yazdı:

bana gerçek gibi gelmedi, hem duruşu hem de gözleri, belki yavru olduğundan belki ortam karanlık olduğundan bilmiyom ama gözler komple siyah amk :D

diğer herşey normal aq, sade gözleri siyah diye gerçek deyil dion yani, vay anasını sayın seyirciler :D

ak inception yazdı heralde algılama eksikliği var dedim, sende yazdın demekki sorun bende, hayvanın boyandığını görüyoruz kör değiliz ak, gerçek hayvan mı peluş mu onu anlamıyoruz, hayvanın gözlerine de kedi lensi takmışlarsa bilemem onun dışında komple siyah olması boyanmış bir canlı kedi değil oyuncak olma ihtimalini arttırıyor, kapiş?

edit: inception deil mehmetdiyebiri miş :D

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    MuratDnz bunu yazdı:

AMpul bunu yazdı:

gece ne gülmüştüm buna :D

sabah gene gördüm gene gülüom :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

MuratDnz bunu yazdı:

AMpul bunu yazdı:

ak inception yazdı heralde algılama eksikliği var dedim, sende yazdın demekki sorun bende, hayvanın boyandığını görüyoruz kör değiliz ak, gerçek hayvan mı peluş mu onu anlamıyoruz, hayvanın gözlerine de kedi lensi takmışlarsa bilemem onun dışında komple siyah olması boyanmış bir canlı kedi değil oyuncak olma ihtimalini arttırıyor, kapiş?

edit: inception deil mehmetdiyebiri miş :D

:/

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

inception bunu yazdı:

fake gibi geldi bana %3c3cakin 29-10-2011 18:36:30

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Bizim burdada penbe varya hayvanı boyamışlar :)

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

birde bu vardı hamsterdan bozma eminönü pikaçusu 

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Vaybe çocukluğum aklıma geldi zar zor yakalardık kedileri kuyruğundan sallar sallar elektirik tellerine atardık cossss diye kavrularak aşşağı düşerdi düştükten sonraki yanık kokusunun hazı tarif edilemez,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

MaxeL bunu yazdı:

Beyler çok tatlıya böyle bişi nasıl yapılır :W yağlı boyayla olur mu (şakaydı)

gerçek mi acaba :W

http://resim.yilmazbaris.com/2011/02/boyanmis-pikacu-kedi.html

boyanmış

-
Toplam Hit: 3941 Toplam Mesaj: 21