Pikaçu Kedi
-
fake gibi geldi bana
29-10-2011 18:36:30
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------
bana gerçek gibi gelmedi, hem duruşu hem de gözleri, belki yavru olduğundan belki ortam karanlık olduğundan bilmiyom ama gözler komple siyah amk :D
-----------------------------diğer herşey normal aq, sade gözleri siyah diye gerçek deyil dion yani, vay anasını sayın seyirciler :D
-
MuratDnz bunu yazdı:
AMpul bunu yazdı:
bana gerçek gibi gelmedi, hem duruşu hem de gözleri, belki yavru olduğundan belki ortam karanlık olduğundan bilmiyom ama gözler komple siyah amk :D
-----------------------------diğer herşey normal aq, sade gözleri siyah diye gerçek deyil dion yani, vay anasını sayın seyirciler :D
-----------------------------ak inception yazdı heralde algılama eksikliği var dedim, sende yazdın demekki sorun bende, hayvanın boyandığını görüyoruz kör değiliz ak, gerçek hayvan mı peluş mu onu anlamıyoruz, hayvanın gözlerine de kedi lensi takmışlarsa bilemem onun dışında komple siyah olması boyanmış bir canlı kedi değil oyuncak olma ihtimalini arttırıyor, kapiş?
edit: inception deil mehmetdiyebiri miş :D
-
MuratDnz bunu yazdı:
-----------------------------AMpul bunu yazdı:
gece ne gülmüştüm buna :D
sabah gene gördüm gene gülüom :D
-
AMpul bunu yazdı:
MuratDnz bunu yazdı:
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------ak inception yazdı heralde algılama eksikliği var dedim, sende yazdın demekki sorun bende, hayvanın boyandığını görüyoruz kör değiliz ak, gerçek hayvan mı peluş mu onu anlamıyoruz, hayvanın gözlerine de kedi lensi takmışlarsa bilemem onun dışında komple siyah olması boyanmış bir canlı kedi değil oyuncak olma ihtimalini arttırıyor, kapiş?
edit: inception deil mehmetdiyebiri miş :D
:/ -
inception bunu yazdı:
fake gibi geldi bana
29-10-2011 18:36:30
----------------------------- -
Bizim burdada penbe varya hayvanı boyamışlar :)
-
birde bu vardı hamsterdan bozma eminönü pikaçusu
-
Vaybe çocukluğum aklıma geldi zar zor yakalardık kedileri kuyruğundan sallar sallar elektirik tellerine atardık cossss diye kavrularak aşşağı düşerdi düştükten sonraki yanık kokusunun hazı tarif edilemez,
-
MaxeL bunu yazdı:
Beyler çok tatlıya böyle bişi nasıl yapılır :W yağlı boyayla olur mu (şakaydı)
gerçek mi acaba :W
http://resim.yilmazbaris.com/2011/02/boyanmis-pikacu-kedi.html
-----------------------------boyanmış