Pikap (Plak Calar) Secimi
-
Hocam profesyonel bi sistem kurmayacaksan
1 kapaklı şart
2. Sterio olmazsa zevk vermez harici yada dahili sterio hoparlör şart dahili ise en az 10ar wat
3. Hazır sistem kurulmuşken bence bluetooth desteği de kesinlikle olmalı
4. iğnesi kaliteli ve rahat bulunmalı sonra muadil iğnelere cihaz parası verirsin
bizde lenco var memnunuz ama amatör bişey, bluetooth olması çok iyi çünkü müzik dinleye eğimiz film izleyeceğimiz zaman kullanıloruz
-
erebos bunu yazdı
1 kapaklı şart
2. Sterio olmazsa zevk vermez harici yada dahili sterio hoparlör şart dahili ise en az 10ar wat
4. iğnesi kaliteli ve rahat bulunmalı sonra muadil iğnelere cihaz parası verirsin
bizde lenco var memnunuz ama amatör bişey, bluetooth olması çok iyi çünkü müzik dinleye eğimiz film izleyeceğimiz zaman kullanıloruz
Bluetooth nostaljik havasini bozuyor ama hersey var icinde hoperlor, bluetooth vs
Iste kavam karisik, duzgun bir ürün secmeye calisiyorum
-
underzero bunu yazdıerebos bunu yazdı
1 kapaklı şart
Bluetooth nostaljik havasini bozuyor ama hersey var icinde hoperlor, bluetooth vs
Iste kavam karisik, duzgun bir ürün secmeye calisiyorum
Dual serisi alabilirsin abi
-
Dual bulursan al ama iğnesi bile 2.500 cıvari.
-
5-6 ay önce Audio-Technica AT-LP60XBT aldım gayet memnunum.
https://www.audio-technica.com/en-us/at-lp60xbt
https://www.multimedyadukkani.com/audio-technica-at-lp60xbt-bluetooth-pikap-siyah
-
Dual bakacagim.
Anlamadigim icin 2.el temiz nasil bulurum bilmiyorum.
Bulamazsam Zuhal muzik den uygun fiyatli sifir olanlara bakmayi dusunuyorum.
Zuhal muzik den indirim de yaptirabilirim.
2.el temiz duyar veya görürseniz haber ederseniz bakayim. Gönlüm nostaljik olsun 2. el olsun.
Metalik ve fm veya kaset li olursa daha guzel olur sanki
-
bende numark var basit bişey
hoparlöre bağlıyorum yetiyo.ya bi de aldığım bazı 0 plaklarda bile atlama yapıyo iğnesi mi hafif geliyo anlamadım
-
Konum Ankara ise bu işin duayeni abilerim var.Özelden pasla
-
underzero bunu yazdı
Dual bakacagim.
Anlamadigim icin 2.el temiz nasil bulurum bilmiyorum.
Bulamazsam Zuhal muzik den uygun fiyatli sifir olanlara bakmayi dusunuyorum.
Zuhal muzik den indirim de yaptirabilirim.
2.el temiz duyar veya görürseniz haber ederseniz bakayim. Gönlüm nostaljik olsun 2. el olsun.
Metalik ve fm veya kaset li olursa daha guzel olur sanki
İstanbul da isen Unkapanı dolaş olmazsa İİnstagram dan pikap ve pikap ile iletişim geç.
https://www.pikaplak.com/alisveris?utm_source=ig&utm_medium=social&utm_content=link_in_bio&fbclid=PAb21jcAOldYBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAae40WR6wqzmmRKk9pHswl3aDayUKP6cNytnUks-Wnq-ecQLMOQaRMoJoFTacg_aem_z7tJYOhgOwL14Ek8G6nemQ
DracuLax tarafından 10/Ara/25 00:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Sony yada pioner referans seri bi sistem den mūzik dinlemek gibisi yok . Mūslūm baba plakları zaman zaman dinlesemde dijitali daha gūzel gecenin sessizliginde kulaklikta kıyım yapiyor şuan ..