Pilotlarımız Şehit Olmuş..
-
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20914656.asp
Pilotlarımızın naaşları deniz dibinde teşhis edilmiş..
Daha ne denir..
Bir askeri şehit oldu diye menemeni yakın diyen atam nerdesin..
-
...
-
Nereye kadar gidecek çok merak ediyorum açıkcası.
-
Şimdi düşünelim,
Suriyenin uçağı bizim bölgemize giriyor ve bizde bu uçağı vuruyor askerlerini öldürüyoruz.
Suriye boynu bükük naşını alıp gidiyor.
Egoist benliğim ne düşünür ?
Güçsüz ülkenin nedü belirsiz istihbarat toplama cabası (?) onlara pahalıya mal oldu. Acaba bize savaş açarlar mı diye düşünürdüm. Açmayıncada ki bu durumdan bahsediyordum. O ülkeyi bayağı küçümserdim.
not: tabiki savaşa hayır. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Mahşerde yapışın sizi ölüme götürenlerin boynuna.
-
pilotlardan biri zaten eğer ki bu ülkeden uzaya roket filan gönderilicek olursa, o gönderiliceklerden biriymiş.
yani üst düzey bi eğitim alan 10 15 kişiden biri. bu ülkeden ender yetişen adamlardan biri.
bu adamı neden gönderirsinki turist gibi silahsız teçhizatsız.
-
yorumsuz..
-
Artık sözler kifayetsiz kalıyor allah sevdiklerine sabır devlete de akıl versin...
-
kont239 bunu yazdı:
-----------------------------Artık sözler kifayetsiz kalıyor allah sevdiklerine sabır devlete de akıl versin...
----------------------------- -
O değil de hala Atatürkün menemen için söylediği sözü savunanların olması ilginç.
Şehitlerimize de allah rahmet eylesin.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------O değil de hala Atatürkün menemen için söylediği sözü savunanların olması ilginç.
Şehitlerimize de allah rahmet eylesin.
-----------------------------Hala böyle sözler söyleyenlerin olması ilginç demicem. Artık heryerdesiniz ne yazıkki..
-
Senin olduğun şehirde bir askeri öldürsünler, suçsuz olduğun halde senin için idam kararı verilsin, şehri kasabayı yakın densin. Bunun adı faşizmdir, savunan da faşisttir.