Pınar Sucuk Reklamı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben bi keremsimde şeye şahit oldm.Ramazan günüydü Tv de sucukumsal reklamlar yasaktı fakat otobüste ayakta giderken tutma dalgaları varya hani genelde iett de olur onlar şeffaf pLastik fcam olur onn içinde Aytaç sucuk reklamı vardi :F hemde yumurtalı mumurtali tvyi yasaklasan ne yazarki :B

"minibüs maksi lezzet" olayı vardı abi minibüslerin üstüne reklam yapmışlardı sucuklu yumurtaynan sanırım Aytaç marka. herneyse abi bizimde hergün sucuk yediğimiz yok adam başka nasıl yapsın reklamı..? vodafone geyik reklamı yapıyor "lan bana niye gelmesin geyik..?" diye gidip hata sarılmıyorum o farklı o farklı demeyin şimdi doktor ötker puding reklamı var yine "alıyorum çünkü doktor ötker puding" diye sloganı var hiç çekici değil ama reklamdaki kız çocuğu: "kabartma tozu pastayı ne kadar kabartır, çilek niye böyle güzel kokar, babam bu kadar iyi pasta yapmayı nereden öğrendi" dediğinde iştahın kabarıyor. adam şişme kadın reklamı yapsa "aha böyle böyle yapıyosun ah oh" dese yine canın çekicek. yapılacak bişey yok abi kanal değiştireceksin o halde "televizyonda bindir gece seyrediyodum reklam girdi gördüm" demeyeceksin reklam girer girmez basacaksın kumandanın düğmesine 'abandı damat'ı açacaksın 'ıhlamışlar altımda'yı açacaksın başka diziye geçeceksin.. (yanlışsa yanlış de) 

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:

abi saçmalamakta üstünüze yok ya

alamayan varmış da yiyemeyen varmış

ona bakarsanız çoğu reklamdaki ürüne çoğu insanın parası yetmez

hiç reklam olmasın mı?

alamayan varsa yemesin kardeşim

sanki biz hergün sucuk yioz aq 

Hakkaten birader, bukadarda sacmalanmazki. reklam kalksın alamayan var ne demek ya :\ ulan gunde 100 sefer araba reklamı izliyosunuz hanginizin canı cekmiyo sundan bendede olsada diye hayal etmiyosunuz. kaldıralım ozaman araba reklamlarını malum ülkenin %90 lık kesiminin bu arabaları alacak parası yok. Gun boyunca oturup butun reklamları izlesen bu reklamlardaki urunlerin en az yarısını alacak gucu yok insanların. sokaktada yurumeyin ozaman illaki hamile karınızın canı bisey ceker. ev ceker araba ceker, cekerde ceker. hakikaten ya bukadarda sacmalanmazki.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    benim paramda pepsideki aysun kayacıya yetmiyo.ne yapsak ki:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek

ya ne uğraşıyorsunuz zaping yapın olsun bitsin..

hem adamlar tabi ürünlerine reklam yapacak ve tepkilere bakılırsa çok ilgi çekici bir reklam olmuş. hem markete giriyorsun raflarda birsürü ürün illa ki hepsini almak mı gerekiyor. bir hafta sucuk al diğer hafta balık sonra et...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

sucuk zaten sevmiyorum ancak iyi bir reklam oldugu kanaatinde diilim

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

ya iice reklamını yaptınız yazıları okuyunca benimde canım çekti yawwww

yani:"illak ki" :D :P

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    iyi de hoca adam o kadar sefalet içinde yaşıyorsa televizyonu nasıl var ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocalar fakir o zaman evinde televizyon neden var demek biraz abzürd.
    normal insan yaşam standartının bir eğlencesi olmak zorunda?
    admaın o zevkinide alırsan.

hem ucuza sucuklarda var 2-3 liralık tavuk etinden falan %100 dana gibi kokmuyor ama gayet öğrenci evi ayarında.Hemde tansaş marka..

oh$ reklam için iyi para verdiler.. 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    imzana bak :D

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    heyt be ne sucukmuş 55 mesaj var konuda :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 12740 Toplam Mesaj: 60